tiistai 1. maaliskuuta 2011

Paluu arkeen...

Tänään koittaa taas paluu harmaaseen arkeen. A lähti tänä aamuna Turkua kohti, ja minulla jatkuu työputki perjantaihin saakka (non-stop). Oli kyllä todella hauska viikko A:n kanssa!

Ohjelmassa oli shoppailua, ostosten tekoa, vaatehankintoja, outletkäyntejä jne, eli siis suurin osa ajasta vietettiin erilaisissa putiikeissa ostamassa kenkiä ja vaatteita. A löysi mm. keltaiset Guccin nahkakengät, Guessin pukutakin, törkeät määrät TH ja A&F ja ties mitä. =) Minä sain palkaksi ruuat ja kevättakin ja kaksi hupparia: yhden "rönttöhupparin" töitä varten ja yhden A&F-hupparin. Syötiin myös paljon hyvää ruokaa: Chipotle, Uburger, B.Good, Five Guys, Westbury Farms ja kaikenlaista. Oli tosi kivaa näyttää kaikki paikat, ja vietettiinhän me viikonloppu Bostonissakin. Mutta aika nyt vaan kuluu niin nopeasti, ja tänään ajeltiin klo 8-ruuhkassa moottoritietä (tai no, ajettiin ja ajettiin, enemmänkin rullattiin tai ryömittiin) Quincyyn ja oli aika sanoa heipat. Taisi siinä tulla muutama kyynelkin kotimatkalla, mutta onneksi tämä Bostonin alueen liikenne-mayhem esti suurimmat kohtaukset, kun on pakko puristaa rattia rystyset valkoisina ja tarkkailla viereisiä kaistoja ihan kuin pingismatsia seuraisi.... Josko sitten taas kesäkuussa nähdään, A! =)

Host-isä on kivasti töissä tällä viikolla, joten kiirettä tulee olemaan! Tänään saan ajaa iltapäivällä Quincyyn ja sieltä luennolle Cambridgeen, huomenna siivouspäivä, torstaina lapsilla pitkät koulupäivät ja jäkisharkatkin, ja sitten onkin jo perjantai taas. Ja ensi viikolla saankin jo pakata Vegasia varten! Ja äh...suihkuunkin pitäisi mennä. Ja päikkäreille. No, ehkä sitten kun Frasier on loppu...

PS: Gossip Girl jää tauolle ja palaa vasta huhtikuun puolessa välissä! Ja mikä cliffhanger!!! No, ehkä on syytä katsoa kakkos-, kolmos- ja neloskauden jaksot tässä paussilla, sillä tylsäähän tässä tulee ilman jokamaanantaista GG-fiilistelyä!

2 kommenttia:

  1. Eipä taida pikkukiireet loppujen lopuksi haitata, Las Vegas odottaa ja eikös teillä ole jo kevättäkin ilmassa. Ja mitä siihen Gossip Girl'iin tulee.......

    VastaaPoista
  2. Moikka Millanen...A oli varmaan tyytyväinen kun pääsi pois kauppojen koluamisesta..
    Hyviä jatkoja taas sinulle..

    VastaaPoista