tiistai 15. maaliskuuta 2011

Viva Las Vegas, osa 1

Dodii, aika alkaa purkamaan tätä isoa kokemusta tänne blogiin. Jottei näistä jutuista tulisi liian pitkiä, niin pätkin tyyliin päivien mukaan osiin tätä. Tässä osa 1:

Lähdin perjantai-aamuna (liian lyhyiden yöunien jälkeen) meiltä kotoa taksilla ihanan pikkuiselle Walpolen paikallisjuna-asemalle. Jonkun verran jännitin että joskos taksi edes ilmestyy pihalle, kun vasta joku firma nro 10 jonne soitin edellisenä iltana ylipäätään suostui minut kyytsämään. No, siitä kätevästi kamoineni menin paikallisjunalla Bostoniin South Stationille, ja sieltä bussilla Loganille. Ajattelin nopeuttaa check-iniä ja tehdä sen itse automaatilla. Noh. Enpä saanutkaan mitään lippuja käteen, vaan tekstin että "lentosuunnitelmaasi on tehty muutos, ja lennolle ei voi kirjautua kuin aikaisintaan 24h ennen lähtöä". Continental oli ilmoittamatta minulle peruuttanut perjantaisen lennon Clevelandin kautta ja muuttanut koko menolennon lauantaille! Kiva paniikki iski, ja lampsin tietysti heti check-in-tiskille keskustelemaan ja sanomaan että "pakkopäästähetivegasiinheinytteoikeesti". 

No, siinäpä sattukin olemaan tosi ystävällinen työntekijä tiskin takana, ymmärsi yskän, perui alkuperäiset menolennot  ja alkoi etsiä mitä tahansa keinoa saada minut Vegasiin ASAP. Etsi ja etsi, ja päätti että lennän Clevelandin sijasta Newarkiin, ja sieltä ykkösluokassa Vegasiin. Yksi mutta: varman lennon hän pystyi antamaan klo 21 Newarkista. Ja saapuisin sinne klo 10 aamulla, eli odottaisin Newarkissa pahimmassa tapauksessa 11h... Hän toki laittoi minut stand-by-listalle ykkösluokkaan myös aikaisemmille lennoille, klo 11 ja klo 15. Ei siinä sitten mitään, bodyscannerin kautta Boston-Newark-lennolle, ja paikan päällä lähtöportille jännittämään. Arvasin että homma ei toimi, ja olin oikeassa, ekalle lennolle ei ollut kuin parille ekstralle tilaa. Siinä kohtaa oli sitten 4h lisää jännättävää. Taktisesti menin Continentalin asiakaspalveluun ja pyysin heitä katsomaan uudet lennot, jottei minun tarvitse odottaa iltaysiin. Saivat buukattua varavaihtoehdoksi minut Clevelandin kautta klo 16, joten silloin pääsisin varmasti pois ja kohti Vegasia, mutta se olisi economy-luokassa. Eli tilanne oli: aiemmin ykkösluokassa suoraan, tai tuntia sitä  myöhemmin yhdellä vaihdolla monkey classissa. 

Siinäpä kun sitten oli aikaa tapettavana, ja tiesin että saapuminen Vegasiin myöhästyy, kävin vaihtamassa bilevaatteet päälle, heitin meikkiä naamaan, ja menin Mäkkärin kautta viinibaariin istumaan. No, siinäpä aika kului ihan nopeasti, ja oli aika mennä kärkkymään seuraavaa lentoa. Ja eikös hitsi vie käynyt säkä! "And are you Milla?" "Yes..." "Okay, here's your ticket!" Istumapaikka 4F, silleen by the way... Lento Vegasiin oli hyvin kivuton, nauttisin ilmaisista antimista, ja tomaatti-basilika-keitto oli suht vhh, ja heitin pari voinappia sinne lillumaan, nam nam! 

Vegasiin kun saapui, iski sellainen "unreal" olo. Ensinnäkin kun saapui terminaaliin, niin siellä oli heti pelimasiinat rivissä... Ja kun terminaalista meni ulos, niin lämpö iski naamalle, oli pimeää, mutta kevyesti yli +20 astetta ulkona! Aivan ihanaa! Siitä sitten Las Vegas Stripin läpi taksilla mun hotelliin, Stratosphereen, ja siellä oli jo kaveri Suomesta ovella vastassa. Ja eikun kamat huoneeseen ja juhlat voivat alkaa! Käytiin kolmestaan kaverin ja hänen seuralaisensa kanssa katsomassa show nimeltä "Bite", kiinnostuneet voi googlata, en viitsi kuvailla sen enempää, mutta oli kyllä aika siisti. Ja siitä sitten jatkettiin juhlia hotellilla ja nukkumaan pääsin joskus klo 5 aamulla.... Siinäpä perjantain tapahtumat pähkinänkuoressa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti