keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kiireinen ja mahtava viikko!

Nyt kun ollaan keskellä viikkoa, onkin hyvä aika päivittää tilannetta täältä Ameriikanmaalta. Elikkäs kiirettä pitää, mutta hauskaa on joka päivä!

Viime perjantaina olin AHL-ottelussa, ja kivaa oli! Lauantai meni Cambridgessä ja kotosalla, ja sunnuntaina kävin outletissa. Iso virhe. No, viikonlopun kokonaissaldona on vähän Harvard-vaatetta, DKNYC:n mekko ja Tommy Hilfigerin musta hame... Mutta joka ikiseen vaatekappaleeseen olen tosi tyytyväinen, joten samapa tuo!

Maanantaina en melkein muistakaan mitä tein, mutta taisin ottaa päikkärit päivällä, ja tuli talokin siivottua. Ja tietysti höpötettyä FB:ssä uuden kaverin, N:n kanssa, joka on samalla kurssilla Harvardissa. Meillä menee juttelut aina jonnekin aamuyölle saakka kun päästään alkuun. Mutta mikäpäs siinä, kun aina voi ottaa päikyt! 

Eilen oli kiire päivä: aamulla kakrut kouluun, sitten Wellesleyyn viettämään naistenpäivää ihanan naisen, L:n, kanssa, värjättiin mun hiukset (juurikasvu begone!) ja tietysti löhöttiin katsomassa Gossip Girliä! Oli kyllä naisellinen aamupäivä.... =D Sitten Wellesleystä kotiin, vaatetta ja meikkiäkin (!!!) naamaan, ja hakemaan host-poika koulusta, sille heitin välipalaa ja pakkasin kamat kasaan, hain host-tytön koulusta ja siitä suoraan sitten Cambridgeen. Ennen kun lähdin ajelemaan Quincy Adamsille kävin 7Elevenissä ostamassa juomaa, ja tuttu miesmyyjä sitten olikin iloinen nähdessään minut "pitkästä aikaa". Siinä se hymyili kuin hangonkeksi ja kyseli kaikenlaista ja antoi suklaarasian, "This is for you!". Siinä oli kyllä suomityttö ihan linnunpönttönä, että mitähäh?! No, eipä mitään, kiitin kauniisti ja saivat koko host-perhe ilmaiset jälkiruuat. =D Taisi olla maaginen hame... Ekalla kerralla päällä, ja saan ilmaista suklaata... It's a keeper! 

Sitten ajelin Quincyyn, ja pelkäsin että olisi taas uusinta viime viikosta, kun sain jonottaa 2 mailia moottoritieltä 1 moottoritie 2-rampille. Siis se oli järkyttävää! No, nytkin oli liikennettä, mutta sujui niin hyvin että ajoin Quincy Adamsille ajassa 15 min. Mahtavaa! Ja metrokin muuttui yhtäkkiä pikavuoroksi, kun randomilla skippasi jonkun 3 asemaa. Siitä sitten tietokonelabraan printtaamaan päivän muistiinpanot ja lähdin käpsimään Northwest Science Buildingia kohti. No, matkalla tulikin vastaan tämä edellämainittu N, ja päätettiinkin mennä Science Centerin food courtiin "opiskelemaan". Hahhah, joo, tulipa taas luettua... Siellä me istuttiin ja kiroiltiin kurssin opettajaa ja opiskelumateriaalia, ja yleisesti juoruiltiin ja höpötettiin. Siitä jatkettiin NWSB juttelemaan, sitten tunnille ja sieltä "drinkille". Meillä oli tosi kiva ilta, ja oli tosi kivaa viettää aikaa välillä miespuolisessa seurassakin. =)

Tänään on ihan peruspäivä, lapset pääsee kohta, ja täytyy varmaan laittaa ruokaakin... Huomenna tosi kiire, lapsilla koulua, harrastuksia, ja täytyy varautua siihen että niiden täti tulee tänne hoitamaan lapsia kun perjantaina MINÄ LÄHDEN VIHDOIN VEGASIIN!!!

Eli siinäpä se. Palailen astioille taas Vegasin jälkeen... Ja muistettakoon että "What happens in Vegas, stays in Vegas..." ;) Tai ehkä enemmänkin "What happens in Vegas ends up on Facebook"... 

1 kommentti:

  1. Hauskaa Vegasin matkaa. Katsokin sitten ettet sano " I do" jonkun Elviksen edessä.....

    VastaaPoista