torstai 31. maaliskuuta 2011

Paketti!

Jeejee! Posti toi tänään mukanaan paketin Suomesta! Paketista löytyi kaikki tarvittava: postikortti, Valitut Palat, Iltalehti, Paraisten Kuulutukset, vähän sarjakuviakin, ja paljon nameja! Ja vielä ihana dvd missä on Vivaldin musiikkia ja kotoisia saaristomaisemia. Kyllä tämä vaan piristi päivää niin paljon! Kiitos S! 

Nyt voinkin istua loppuviikon mussuttaen tuttuja makuja, kun tänne on luvattu huonoakin huonompaa keliä. Vettä pitäisi sataa, ja illalla/yöllä räntääkin. Lauantaina vasta pitäisi auringon näyttäytyä seuraavan kerran. Ja sitten viikko ok-säätä, ja kokonainen viikko huonoa keliä... Blääh, sanon minä! Eilen kun oli auringossa ihan shortsikeli! Vein lapset takapihalle leikkimään ja pyöräilemään, ja itse inspiroiduin haravoimaan. Host-isä tosin sai slaagin kun kerroin että vähän tuli haravoitua, kun "We have a landscaper that does those things!". No mutku se oli kivaa! =D

Tenttituloksia odotellaan edelleen... Niiden piti tulla tiistaina, mutta herra luennoitsija/professori/mikälie ei oikeen saanut aikaiseksi (siis 20 ihmisen tentit, jossa oli ainoastaan monivalintakysymyksiä), ja nyt odotellaan... Josko sitten viimeistään ensi viikolla selviää kohtalo. 

Huomenna onkin jo aprillipäivä, ja siitä alkaa kuukauden tiukka linja! Katson ympärilleni täällä huoneessa ja voin hyvillä mielin todeta etten tällä hetkellä tarvitse mitään. Yritän elää minimibudjetilla koko huhtikuun, sillä toukokuun eka viikko on lomaa! Pääsen vapaalle perjantaina 29.4. ja töihin täytyy mennä seuraavan kerran maanantaina 9.5. Voi sääli! =D 

Olen jo suunnitellut kollegan kanssa että kun vappua ei pääse Vårdikselle viettämään, niin täytynee lähteä New Yorkiin. Eiköhän Central Parkissakin saa jonkinmoisen piknikin pystyyn. Ja sitten lomallakin on kyllä luento tiistaina, ja sen jälkeen alkaa henkinen valmistautuminen reissuun! Näyttää nimittäin pahasti siltä, että 6-8.5. suuntaan pohjoiseen, nimittäin Montrealiin! Matka on tosi halpa, alle $200, ja siihen kuuluu matkat, majoitus, muutama ruoka ja sitä sun tätä.  Ja uskallanpa luvata että siitä reissusta tulee aika eeppinen! Varsinkin jos suomi-L saa myös vapaata siihen... =D Sitten meitä on kaksi suomalaista ja yksi aussi. Ehkä saadaan saksalainen vahvistus porukkaan myös... Host-isä toivotti jo hyvää matkaa, sanoen että "Yeah, the parties up in Montreal are awesome, but you have to look out for roofies..." Eli hyviä bileitä siellä, mutta täytyy varoa ettei kukaan heitä tyrmäystippoja drinkkiin. No, varovainen kannattaa aina olla, missä tahansa onkin. 

Eli kohta onkin aika buukata reissut Nykiin ja Montrealiin, sitten tiukkaa opiskelua, kotona istumista ja ehkä YMCA:ssa käyntiä (siellä on poreallas...) tämä kuukausi, ja sitten on se 10 päivän loma! Ihanaa! 

Pistetäänpäs tähän loppuun muutama kuva viime viikonlopulta, ettei blogi näytä niin tylsältä...


Kaunis Boston Common!


Boston ja sen seitsemän sortin rakennuksia...


<3


Ihana Providence! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti