maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kiireinen viikonloppu!

Olipa taas kiireinen viikonloppu! Kerrankin oli lähes täydellistä: paljon ohjelmaa ja kuitenkin viikonloppu tuntui pitkältä. Ehtisin sairastuakin lauantaina, ja nyt on ääni lähes kokonaan poissa. No, onneksi voin höpötellä tämän blogin kautta!

Perjantaina pääsin vapaalle jo joskus klo 17-aikoihin. Sain siis koko viikonlopun vapaaksi, koska ensi viikonloppuna täytyy tehdä töitä. No, samapa tuo. Siinä sitten pari tuntia ihmettelin että mitäs keksisi, ja lähdettiinkin sitten aussi-auppari M:n kanssa Patriot Placelle katsomaan Bradley Cooperin uusin leffa, Limitless. Ja siis WOW! Minä ainakin tykkäsin leffasta tosi tosi paljon. Siinä oli actionia, jännitystä, huumoriakin. Suosittelen lämpimästi! Sitten leffan jälkeen olikin aika ajella takaisin kotiin, mutta en osannut sammuttaa Bradley Cooper-huumaa, niin oli pakko vielä katsoa The Hangover. =D

Lauantaina tapasin suomi-L:n pitkästä aikaa taas oikeen ajan kanssa. Käveltiin pitkin poikin Bostonia ja Cambridgeä ja nähtiin ihanan keväinen Boston Common (paljon nätimpi kuin talvella...), Boston Public Library, sieltä hakemaan L:llekin kirjastokortti Harvardin Widener-kirjastoon, käytiin se katsomassa, ja sieltä vielä Quincy Marketille, merenrantaan ja vihdoin kotiin Walpoleen. Ehdittiin me istua iltaa täälläkin "muutama" tunti...

Sunnuntaina sitten kaavimme itsemme ylös sängystä puoliltapäivin, heitettiin Bruins-paidat niskaan ja ajeltiin Providenceen. Sain muutama viikko sitten host-isältäni vaparit Providence Bruinsien peliin, niin päätettiin käydä katsomassa kun Baby B's pelasi Connecticut Whalea vastaan. Saatiin tosi hyvät paikat aika alhaalta! CW on muuten NY Rangersin farmijoukkue, jos jotakuta kiinnostaa. Siinä joukkueessa on jopa yksi suomalainen, Jyri Niemi. 

Ennen peliä kerittiin kävellä vähän ympäri kaupunkiakin, ja on Providence kyllä kaunis! Sinne täytyy päästä paremmalla ajalla kiertelemään. Me tytöt menimme tietysti hyvissä ajoin fiilistelemään "The Dunk":iin (Dunkin' Donuts Center.LOL.). Päästiin ihan jään viereen katsomaan pelaajien lämmittelyä. Erästä Connecticut Whalen pelaajaa taisi ärsyttää kaksi naureskelevaa tyttöä (tai mitäs ne sanoikaan kaikesta joka on tiiliskiveä pienempää), ja herra päätti lämiä kiekon pleksiin meidän kohdalla... Note to myself: Kirkuminen kun ääni on käheänä ei kuulosta hyvältä laisinkaan. 

Ennen pelin alkua tietysti taas laulettiin kolme biisiä. Joku random, sit America the Beautiful ja Star-spangled banner... Ja ihmiset tottakai käsi (tai lippis) sydämellä fiilistelivät mukana. No, mekin tietysti seistiin niin kuin kaikki muutkin... Matsi itsessään oli tietysti hyvin viihdyttävä. Pelaajat saa tapellakin, niin joka erässä kerran pari päättivät pojat heittää hanskat jäähän. Ja tietysti koko yleisö hurraa ja huutaa "Fight, fight, fight!" ja viheltää. Tämä on tätä Amerikkaa! Ja pelikatkoilla soi aivan parasta musiikkia, kaikkea tiputanssista Cotton Eye Joe:hen yms. Ja sitten kuvataan faneja (varsinkin lapsia) jotka ihan fiiliksissä tanssii mukana. Tietysti yhdessä vaiheessa oli myös "Kiss Cam", eli kuvataan pariskuntia, joiden sitten kuuluu pussata kun heitä näytetään. Ja tietysti viimeiseksi kuvattiin Connecticut Whalen vaihtopenkille, ja kaikki rupesivat nauramaan. NO! Suomalaisella pelaajalla, jota satuttiin näyttämään, oli pokkaa, ja se otti ja pussas vieressä istuvan joukkuekaverinsa kypärää! Hahaha, siis oli kyllä hyvä, koska viime matsissakin pelaajat ei ees noteerannu sitä, katsoivat alas vaan. Kerrankin suomalaisella oli pokkaa tehdä jotain! 

"Yoooouuuuurrrrrrrrrrrr Prrrrrrrrrrovidence Brrrrrrrrruins", kuten kuuluttaja innoissaan aina ilmoitti, voittikin loppujenlopuksi matsin, ja oli tosi hauska päivä kerrassaan! Sääli kun kausi kohta loppuu, tuo oli huippuviihdettä!

Nyt on taas maanantai, ja bonuksena host-tyttö jäi tänään kipeänä kotiin (kurkku kipeä, eli kohta se varmaan tuolta aktivoituu ja vaatii seuraa..). Ja minä saan parannella ääntäni olemalla hiljaa. Josko olisi rauhallinen päivä... Huomenna kait saan midtermsien tulokset... Pelottaa!!!

2 kommenttia:

  1. Jo ennen muinoin 1970-luvulla Tepsin matsin jälkeen ääni oli käheänä pari päivää, joten mikä ihme käheys on, jos olet kirkunut "Bruinseja" koko kapasiteetilla.
    Mitä tulee koetulokseen, niin jännitetään sitä täällä vanhalla mantereellakin.
    TVssa säätieteilijä kiroilee: "kovia yöpakkasia ja paikoin runsaita lumikuuroja". Että näin

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa ääni meni käheäksi jo lauantaina. Että totaa...
    Mä jännitän koetuloksia ja te jännitätte kelejä. Meneehän se näinkin...

    VastaaPoista