sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Viikonloppu, 2 elokuvaa, 49 pistettä...

(Tuttuun tapaan ajattelin aloittaa ihmettelemällä ajan kulumista ja sitä, miten taas yksi viikonloppu meni niin nopeasti ohi....Joten tässä se osio heti alkuun...)

Noniin, nyt kun on taas pällistelty ajan kulumista, voinkin siirtyä suoraan asiaan. Tänä viikonloppuna olikin todella paljon ohjelmaa! Ensin olin joutua töihin, mutta host-isän vanhemmat tulivat tänne la-su, joten sain vapaata. Perjantaina lapset pääsivät aikaisin koulusta, 11.45AM (early release, n. kerran kuussa), ja host-isä oli jossain tekemässä jotain (=ei kotona). Noh, hän soittaa ja sanoo jättäneensä $40 pöydälle, "Menkää lasten kanssa katsomaan Hop!" No, siitä sitten lounasta nassuun ja lähdettiin Patriot Placelle elokuviin. Hop oli kyllä tosi hauska, en olisi uskonut kun näin trailerin, mutta kaikilla oli tosi hauska iltapäivä elokuvissa. Sitten istuskeltiin kotosalla, ja loput työpäivästä menikin tosi rennosti. 

Pääsin iltapäivällä/illalla töistä, ja lähdin TAAS leffaan! Tällä kertaa menin katsomaan Jake Gyllenh.... siis Source Codea! Meitä oli hyvinkin kansainvälinen jengi siellä, edustettuina olivat Suomi, Ruotsi, Saksa, Australia ja Etelä-Afrikka! Leffa oli todella hyvä! 

Lauantaina host-isän vanhemmat (ihan maailman ihanimmat tyypit!) tulivat tänne iltapäivällä (olin "töissä" aamupäivällä, kävin mm. host-isän laskuun tytön kanssa syömässä lounasta...Olipa raskasta...) ja pääsin vapaalle. Menin tapaamaan yhtä au pairia joka saapui n. 2 viikkoa sitten. Host-isä oli bongannut hänet, ja perheen vanhan au pairin Panera Breadissa, ja meni juttelemaan heille, kun kuuli tyttöjen keskustelevan töistä ja ties mistä. No, hän sai näiden auppareiden yhteystiedot ja antoi minulle. Tämä uusi au pair on Itävallasta, ja meillä olikin todella hauska päivä ja tultiin tosi hyvin juttuun. Käytiin mm. Braintreen South Shore Plazassa shoppailemassa ja Chili'sissä syömässä. Hänelläkin on päivät vapaat, joten saan hengailuseuraa viikonpäiville. Ja hän asuu vain n. 15min ajomatkan päässä, joka täällä Amerikassa tarkoittaa sitä että hänhän on melkein naapuri... Illalla tulin kotiin ja nautiskeltiin host-isoäidin kanssa valkoviiniä ja höpöteltiin kaikenlaista. (Host-isäkin kuuli tästä, ja tänään naureskellen kysyi että "Was it fun to get drunk with my mother?" =D )

Tänään oli ihan rento sunnuntai, lähdin Natick Mallille tapaamaan Suomi-L:ää, ja kierreltiin ja höpöteltiin ja tuli hankittua uudet kotihousut A&F:ltä. Aivan ihanat flanelli-pyjamahousut, ovh $40, maksoin vain $13! (Eikä ollut mallipojua minkään liikkeen edessä, ei edes Gilly Hicksin. Pettymys.) Host-isovanhemmat olivat lasten kanssa 5.30PM asti, ja olivat vielä täällä tunnin sen jälkeen. Siitä käytiin lasten kanssa pikimmiten kaupassa ja tultiin kotiin valmistautumaan nukkumaanmenoon. Minun ihanat, rakkaat herrantertut päättivät pistää ranttaliksi ja käyttäytyivät kuin villieläimet viimeiset 2h. Onneksi homma rauhottui kun jakelin jäähyjä tarpeeksi... Ja nyt on tupa hiljainen, taisi olla heilläkin rankka viikonloppu. 

Tällainen viikonloppu tällä kertaa! Sain sähköpostiin tiedon, että sain Economics of Business-midtermistä 49/60! Aivan uskomatonta! Siis huhhuh! No, täytyypi todeta että opiskeleminen näköjään kannatti. Hitsi, en ole ikinä viettänyt niin paljon aikaa nenä kirjassa ja taisinpa viettää hyvät 6-7h sinä viikonloppuna Widener-kirjastossakin... Nyt vaan odotellaan miten "grade curving" menee, koska proffa totesi että minulla oli undergrad-tason opiskelijoista paras arvosana... Eli olisikohan se sitten se A tai B? Jos on, niin täytyy kyllä juhlia... =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti