sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Päivitystä taas...

Kylläpäs täällä blogissa on käyty paljon! Hauska nähdä että porukat tulevat kurkkaamaan ja lukemaan elämästäni täällä Jenkeissä! Heittäpääkä tervehdykset ja mahdolliset kysymykset kommenttilootaan! =)

Taas on vierähtänyt viikko edellisestä päivityksestä! Kiirettä on pidellyt. Arkipäivät menivät kaavalla herätys-lapset kouluun-salille-kotiin hengailemaan-lapset koulusta-töitä-rentoutumista ja sitten nukkumaan, ja rinse and repeat. Paitsi että tiistaina olin tietysti luennolla. Luento oli ihan jees, ja sain luennoitsijalta kehut hyvästä midterm-tuloksesta. =)

Viikonloppunakin olin töissä, perjantaina iltapäivään saakka, josta sitten jatkoin shoppailemaan itävalta-K:n kanssa. Lauantaina oli päivällä vapaata, ja sitten olin illan vahtina omille host-lapsille ja yhdelle bonuslapselle. Bonuslapsi on 3v, ja kova itkemään. No, tunti paruttiin mutta sen jälkeen alkoi homma sujumaan. Käytiin Friendly'sissä syömässä, ja katseltiin porukalla englanninkielisiä Muumeja. 

Tänään oli vapaata koko päivä, ja lähdin itävalta K-n kanssa Bostoniin moikkaamaan hänen ryhmäänsä. Hän on siis eri firman kautta täällä, ja oli kiva tavata uusia ihmisiä! Oli porukkaa Boliviasta, Ranskasta, Saksasta, Ruotsista, ja jopa Suomestakin! Palasin nyt jo iltapäivästä kotiin, ja loppupäivän meinasin viettää sohvalla... Tällä hetkellä tulee Bruinsien matsi NESN:iltä, ja illalla tulee ainakin Comedy Central Awards. Eli telkkari-ilta luvassa! Ei paha! 

PS: Vielä viikko niin voi alkaa valmistautua GG:n uuteen jaksoon. Vihdoin! 

PPS: Bongasin Sharonissa kukkivia narsisseja. Kevät on ihan aikuisten oikeesti täällä!


2 kommenttia:

  1. Tosi kivaa luettavaa sun blogi :) ihan yhdeltä istumalta lukasin! Kuvia vois olla enemmän ;)
    Olet vissiin cultural caren kautta aupparina?

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kehuista! Juu, olen tosi huono lisäämään kuvia! Vegasistakin piti laittaa, mutta se vain jäi... Ehkä pitäisi tehdä kuvapostaus taas. =) Juu Cultural Caren kautta olen!

    VastaaPoista