keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Laiska bloggari täällä terve!

Niin että morjesta vaan kaikki pikkunassukat! Ei ole taas tullut bloggailtua, ties mistä syistä. Tehdäänpä pikainen läpikäynti viimeisistä kahdesta viikosta... 

Lapsilla on ollut koulua, ja työpäivät ovat rullanneet rutiinilla, ei mitään sen suurempia sattumuksia. Perjantaina kävin itävalta-K:n kanssa Walthamissa K:n kaverin synttäreillä, ja sieltä baariin. Oli tosi hauska ilta, vaikkei ollutkaan mikään iso mesta. Juttelin siellä parin "marinen" kanssa, ja pojat sponssasivat jopa juotavaa... =) Lauantaina olin töissä illan ja ööö... mitäköhän tein sunnuntaina... Taisin ainakin tavata suomi-L:n ja hänen poikkiksensa, V:n. Ja juu, kävin aupparitapaamisessakin!
Seuraava tapaaminen onkin kiva, kun mennään koulubussilla Newportiin, Rhode Islandiin, katsomaan yhtä suurimmista "kesämökeistä", nimittäin The Breakersia... Kuulemma Vanderbiltien suvun kartano. Gossip Girl, much?

Tällä viikolla lapsukaiset ovat lomalla... Luulin että tulisi täysin horror-viikko, mutta minullapas olikin maanantai ja tiistai lähes kokonaan vapaata! Awesome! Tänään uhmasin sekä fyysistä että psyykkistä terveyttäni viemällä omat kaksi apinaa ja yhden vuokra-apinan (host-pojun kaveri) New England Aquariumiin. Sanonpa vaan että kolme innoissaan olevaa skidiä, kolme metroa per suunta, 1,5h jonotus, täyteen pakattu akvaario yms, oli aika seikkailu... Kaikilla oli kuitenkin tosi kivaa, ja auto olikin hyvin hiljainen kun ajeltiin Quincy Adamsilta tuttua tietä kotiin Walpoleen.

Pistänpä tähän loppuun muutaman kuvan tästä päivästä...


Perus Quincy Marketin viereinen kellotorni. Loves <3


Piletit maksoivat pienen omaisuuden!



Haikala!



Seurakunta ihailee suuren suurta akvaariota...


Pingut <3


Kalojakin oli varmaan tuhansia erilaisia

1 kommentti:

  1. Apinalauman kanssa liikkuminen vaatii erityistä kärsivällisyyttä, mutta antaa myös paljon nauramisen aihetta, vaikka heti ei siltä tuntuisikaan. Nimimerkki muistelenpa meidän retkiä sinne sun tänne

    VastaaPoista