sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Welcome To Fabulous Las Vegas, Nevada

Siinäpä ne lähitulevaisuuden suunnitelmat. 

Muutaman päivän päästä (keskiviikkona, jos tarkkoja ollaan) saapuu lähetys Batteryä, Fazerin sinistä (ei mulle), salmiakkia, ja jossain niiden tuliaisten keskellä pitäisi olla myös yksi kappale avomiestä. Nyt on jo ekan illan ravintola tiedossa, mennään kai Quincyyn, paikkaan nimeltä Firefly's Bodacious Bar-B-Que and Beyond. Host-isä osasi suositella, kun tietää että meat is the word. Torstaina outlets & Patriot Place, sillä täytyyhän Gillette Stadium ainakin nähdä. Perjantaina kutsuu Fabulous Boston, Massachusetts! Ihanaa hetkeksi paeta Walpolesta ja päästä pariksi yöksi tonne "big cityyn", jonka skyline näkyy muuten tuosta moottoritieltä. 

Bostonissa käydään kai nämä perus Prudential Center, Downtown Crossing, Faneuil Hall &Quincy Market, ja jottei kukaan läpsäytä naamalle faktavirheistä, niin käydään myös Cambridgen puolella moikkaamassa Harvardin jengiä ja tietysti pakko vetää kaakao-ähkyt Burdicksilla. (Siis Harvardhan ei ole Bostonissa vaan Cambridgessa...) Sitten sunnuntaina takaisin Walpoleen, ja taidetaan bongata Oscar-gaala, ihan vaan siitä ilosta ettei tarvitse keikkua silmät ristissä siellä Suomessa aamuneljältä, kun se täällä tulee ihan ihmisten aikoihin. Sitten A lähteekin tiistaina 1.3. kotiin, ja minulla taitaa olla luentokin samana päivänä. 

Sitten eletäänkin herran nuhteessa seuraavat 10 päivää, sillä 11. maaliskuuta kutsuu Las Vegas!!! Aivan uskomatonta! Muutama kaveri Suomesta tulee sinne, ja aiemmin jo yritin katsoa lentoja, mutta ne maksoi jotain $600. Nyt löysin 350€, ja siihen vielä majoituksen halvalla. Host-isällä on menoa silloin, ja pyysin jopa ekstrapäivää, mutta se olikin niin ihana ja kultainen että pyysi siskonsa tänne, jotta voisin mennä! Aivan mahtavaa siis! Lennot hoitaa Continental, Bostonista Cincinnatin kautta Vegasiin ja Newarkin kautta kotiin. Hotellihuoneen sain hyvään hintaan samasta hotellista kuin missä kaverit ovat, eli Stratospherestä! Hotellia ja sen tornia (ja niitä kamalia vempeleitä siellä) voi katsella osoitteesta www.stratospherehotel.com 

Eli siellä tornissa on kuulemma sen seitsemän sortin laitetta jossa saa päänsä sekaisin, jos Vegasin muu tarjonta ei sitä vielä tee. Rakas äitini taisi ehdottaa että "Sormet kurkkuun niin oksennat vähemmällä huimauksella". Kiitos äiti... Pistetään korvan taakse. Isälleni kun kerroin reissusta, niin totesi että "Olen käynyt siellä. Ihan "elvis" koko kylä". Että näissä merkeissä sitten mennään... Ihanaa kun on vanhemmat jotka kykenee tällaisiin hienoihin, filosofisiin, elämää suurempiin neuvoihin ja sutkautuksiin. =D

Vegasissa on tietysti tarkoitus "turisteerata" oikein kunnolla, ja valokuvata ne kaikki vilkkuvat valot ja ihmeet. Ja kait sitä yöelämääkin täytyy käydä kurkkaamassa. Pe-ma siellä on tarkoitus viettää, tulee varmasti mukava reissu!

Pistetäänpä tähän loppuun kuva hotellista niille jotka eivät jaksa Googlata:

Kuva: Google

3 kommenttia:

  1. You are becoming a woman of the world.....New York, London, Paris, Las Vegas....

    VastaaPoista
  2. No onhan tässä ehditty jo vähän reissata. Älä unohda Hong Kongia ja Aucklandia... Ja Rjukania! =D

    VastaaPoista
  3. Siinähän sulla opiskelua,,kaiken maailman vempeleet kun käyt läpi..

    VastaaPoista