perjantai 4. helmikuuta 2011

Hohhoh mikä päivä!

Vihdoin on vapaata! Ainakin se puoli päivää... Ehkä... Tänään oli taas täysi päivä, klo 7 ylös ja  lapset kouluun. Oli kyllä uskomattoman kivuton aamu! Selvittiin ilman suurempia riitoja ja katastrofeja. Sitten olikin päivävapaa, täydet 6,5h, ja jokainen minuutti oli pala taivasta... Hiljainen talo, sain rauhassa tassutella ympäriinsä ja tehdä aamupalaa. 

Päivän henkilökohtainen riemuvoitto oli juoda aamulla Red Bullia ja päättää klo 13 ottaa päikkärit. Ei niin toimiva kombo. Koko ajan meinasin melkein nukahtaa, ja tuloksena oli 45min pyörimistä ja melkeinpä väsyneempi olo kuin aikaisemmin. Hyvä meidän puoli! 

Lapset noukkisin koulusta ja vein host-tytön hiustenleikkuuseen ja sieltä sitten tultiin kotiin. Vähän puuhasteltiin ja siivottiin, haettiin tytön kaveri meille sleepoverille ja poika lähti kaverin perheen kanssa katsomaan jääkiekkoa. Eli oli kyllä ihan ok-ilta, tein tytöille tortilloja ja he leikkivät enimmäkseen keskenään. Host-isä tuli vihdoin kotiin klo 21 jälkeen... Sain tuliaisiksi suklaata ja selänraaputtimen. =)

Illalla kerkisin myös jutella parin kaverin kanssa, ja oli kyllä kiva kuulla että sentään joku minua sieltä Suomestakin kaipaa... Kiitos juttutuokiosta, P! =) 
Ja tietysti ihana kollegani L joka aina tsemppaa jaksamaan! Tsemppiä sullekin!  

Nyt nautiskelen hetken Greasesta (Sing-along-versio kaiken lisäksi! Oujee!) ja sitten painun kyllä nukkumaan! Huomisen suunnitelmissa on mennä suihkuun. Siinäpä se. Illalla saan vahdata poikaa, tyttö menee kaverinsa luo vastavierailulle yökylään. Tulee helppo ilta. 

2,5 viikkoa ja saan vieraita Suomesta. Josko sitten pääsisi nollaamaan taas. Tosin ehkä ei niin rajusti kuin kahtena aikaisempana kertana... ;) Vai mitä, L? 

Kohta taas iPhone huutaa jossain kadulla "Memories":ia, "I wanna be a rockstar":ia ja tietty soi myös "Selvä päivä"...

"Lets mennää, tuu mun kaa!
Jos mä oisin sä kyl mäki oisin mun kaa!"


1 kommentti:

  1. 2.5 viikkoa menee äkkiä..
    Muista opiskella myös,se auttaa sitten taas täällä.
    Hyvää jatkoa!!

    VastaaPoista