keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Super Bowl, stressiä ja pöpöjä

Taas on puolet viikosta takana. Uskomatonta miten aika kuluu, kun on kipeä! 

Sunnuntaina katsottiin koko perheen voimin Super Bowl, ja olihan se hieno kokemus nähdä ihan livenä. Kyseessä kun oli vuoden ainut ohjelma jossa mainokset ovat vähintään yhtä suuressa roolissa kuin itse ohjelma. Host-isä sanoi että kannatetaan Green Bay Packersia, ja kun en kerran halunnut nukkua terassilla, niin liityin sitten Packers-kannattajien joukkoon... =) Ja tietysti ne voitti! 
Syötiin hyvää grilliruokaa ja jaettiin iso Super Bowl-keksikin. 

Maanantai meni aika rutiinilla, ja tiistai-aamuna host-isä lähti reissuun. Ma-ti-välisenä yönä, n. 3h ennenkuin host-isä oli lähdössä, allekirjoittaneen vatsa päätti päästä eroon päivällisestään... Ja siitä se sitten alkoi. 1,5-2h välein sain käydä halailemassa fasiliteetteja. Ja tietysti olin yksin lasten kanssa kotona eilen, jotta tilanne olisi mahdollisimman raskas. No, onneks oli maanantailta jäljellä jämiä, niin lapset lämmittivät itselleen ruokaa ja katselivat telkkaria, kun minä voin huonosti huoneessani. 

Kesti eilisiltaan saakka kunnes alkoi tilanne normalisoitua. Missasin tunnin Harvardissakin! Eilisen päivän vietin sängyssä torkkuen/nukkuen, ja klo 20 menin taas nukkumaan. No, ennen klo 22, host-tyttö koputtaa ovelle itkien: "I'm so sorry! I threw up all over my bed!" Tätähän vielä kaivattiin. Sain sitten itsekin vielä puolikuntoisena vaihtaa tytölle lakanat ja heittää lattialle kaikki 35 likaista peittoa ja tyynyä (tytöllä on ilmeinen huopafetissi kun niitä täytyy olla niin pirun monta). Onneksi yö sujui sitten hyvin, ja tyttökin meni ihan normaalisti kouluun tänä aamuna. Tosin tänään meillä onkin sitten pyykkipäivä... 

Host-isän reissukin kestää vähän kauemmin kuin mitä piti, joten sekin oli pieni takaisku, mutta kyllä tästä selvitään, sisulla läpi harmaan kiven! Ja huomattavasti helpompaa hoitaa asioita kun ei koko ajan ole huono olo. Onneksi tuli viestiä hostilta, että "You're the best" ja "Great job keeping it together today" jne. Ja saan viikonlopunkin vapaaksi. 

Joten, toivon mukaan loppu hyvin, kaikki hyvin. 

4 kommenttia:

  1. Olikos sellainen normaali juhlien jälkeinen (krapula)olo???
    Tai saitko sen liiasta ruoan ahmimisesta ;=)

    VastaaPoista
  2. Hehe, oli kyllä ihan perinteinen vatsatauti. Ei ole sellaista ollut melkein 10 vuoteen, joten taisi jo olla aikakin...

    VastaaPoista
  3. Niin hyvä että se paranee normaalisti,,,eikä wiskyn voimalla..

    VastaaPoista
  4. en tajua koko tätä systeemiä,,,
    teen jotain pyydettäessä...

    VastaaPoista