torstai 3. helmikuuta 2011

Ja taas on torstai...

Siis WOOT?! Taas on viikko melkein pulkassa! Viidesosa vuotta on jo takana! Ja juuri vasta tulin tänne! Uskomatonta!

Näistä blogipostauksista näyttää tulevan melkeinpä pelkästään ajan kulumisen ihmettelyä. Kaikille teille ihmisille, jotka valittavat että vuosi on pitkä aika: HÖPÖ HÖPÖ! Minulla piti olla koti-ikävä jo tässä vaiheessa, ja kulttuurishokki ja ahdistus ja kolotus. No eipä ole ehtinyt tulla. Aamulla heitän lapset kouluun, sitten chillailen tai otan päikkärit, sitten jo haetaan lapset koulusta, touhutaan pari tuntia, lapset nukkumaan, itse chillaan hetken, menen nukkumaan ja rinse and repeat. Tänään olen USA:ssa ollut 67 päivää. 

Tällä viikolla oli taas snow day eilen, ja tänään 90min Delayed Opening, eli koulu alkoi 1,5h myöhemmin jotta tiet ehditään puhdistaa mm. koulubusseja varten. Tänään oli taas Walpolen poliisisetä ohjaamassa liikennettä koulun edustalla. Siellä se seisoi pätevän näköisenä huomiotakissaan, trikoissaan ja wannabe-Mojave-laseissaan... Nauroin. Paljon. Taas. 

En oikeen tiedä mitä muuta kertoisin. Alle 3 viikkoa niin saan Suomesta vieraan tänne. = Viikko hardcore-shoppailua tiedossa. Jos vielä saisi rahaa säästettyä. 

Sunnuntaina on Super Bowl. En vielä tiedä pitäisikö kannattaa Pittsburgh Steelersiä vai Green Bay Packersia... Dagens I-landsproblem. 

No, taidanpa palata asiaan taas jos jotain mielenkiintoista tapahtuu. Nyt nautiskelen vielä 2h vapaista kuunnellen Auran Aaltojen otteluselostusta...

Tähän loppuun kuva Gillette Stadiumista, jossa käytiin L:n kanssa viikonloppuna. Loves! <3


2 kommenttia:

  1. Hyvä että kuuntelet Auran Aalloista TODELLISTA urheilua, jää se jenkkifutishöpötys vähemmälle

    VastaaPoista
  2. Hyvä että yleensä kuuntelet suomalaista radioasemaa.
    Terveisiä ja käytä aikasi hyvin.
    mat.pen ja ritva

    VastaaPoista