sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tempus fugit!

Uskomatonta kuinka tämä aika taas lentää! Juuri olin New Yorkissa, ja nyt on taas täysi viikko kulunut. 

Tiistaina oli ensimmäinen tunti Harvardissa, olihan se ihan reteetä kävellä Northwest Science Buildingiin, ja tuntea kuuluvansa joukkoon. =) Itse luento oli ihan mielenkiintoinen, vaikka oli kyllä outoa, että yli puolet pidettiin hepreaksi... ;) No ei, täytyy vaan lukea enemmän! 

Muuta mielenkiintoista ei sitten viikolla tapahtunutkaan, paitsi torstaina, kun oli TAAS VAIHTEEKSI snow day. Sellaiset 30 (?) cm pukkasi taas. Kiva. Ja lapset olivat tietysti kotona. Perjantaina oli vielä bonuksena early release, jolloin lapset haettiin 11.30, kun normaalisti pääsevät 14.30. Ihan hyvin meni molemmat päivät, ja pe-iltapäivällä klo 17.30 alkoi vapaa. Ja ihana host-isä antoi (taas!) koko viikonlopun vapaaksi.

Viikonloppu menikin sitten "luolassa". L ja minä vietettiin tyttöjen viikonloppu, johon tietysti kuului vähän juomaa (meinattiin jäädä ilman kun ruokakaupat ei myy, eikä 7Eleven, mut onneks hosti soitti klo 21.40 Walpolen Wine&Spiritsiiin, olivat auki!), juoruilua, GG:tä (Chace vai Ed, Nate vai Chuck? Yleinen konsensus on kuitenkin että Penn/Dan on se viimeinen vaihtoehto...). Käytiin myös tukemassa paikallista businessta, Patriots Pro Shopista tarttui tytöille mukaan #12 Brady-t-paidat (Koska se on NIIN ihQ!), ja Tommy Hilfigerin outletista oli pakko ostaa paita ($5) ja A:lle pikee ($12). Ja Guessiltä 3 sormusta hintaan $3,50, ei viittinyt jättää hyllyyn. Siis mitään ei pitänyt tietenkään ostaa taaskaan. Mutku...

Tänään on ollut penkkiurheilijan unelmapäivä, kun putkeen tuli NHL All Star-peli ja NFL Pro Bowl. Vaikka AFC on rökäletappiolla, niin onhan tämä mielenkiintoista katseltavaa.

Syömisistä vielä: Huomenna alkaakin mielenkiintoinen kokeilu, jonka olen nimennyt "21+3". Eli pistetään vähän twistiä ruokavalioon, ja siirrytään minulle (näemmä automaattisesti) luonnollisempaan warrior/jotain sinnepäin-tyylin syömiseen. Eli kerran päivässä, 3h "aukon" aikana syön sen mitä päivän aikana syön. Katsellaan miten käy. Stay tuned!

1 kommentti:

  1. Millä ihmeellä aiot rahdata kaikki paidat ja kengät ja muun krimskramsun koti-Suomeen sitten aikanaan? Saat varmaan vuokrata oman rahtilaivan niitä varten.
    Eiköhän se luentojen hebrea pian vaihdu johonkin helpommin ymmärrettävään murteeseen, kun sitä aikas kuuntelet.
    Tämä ruokailujuttu, 21/3 on mielenkiintoinen, päivällä 3 tunnin aikana syö itsensä tajuttomaksi ja lopun aikaa toipuu siitä, hmmm...

    VastaaPoista