sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Viikonloppu!

On kyllä ollut hauska viikonloppu, ja vielähän se jatkuu! Perjantaina alkoi jo olla parempi olo (on ollut ihana flunsa-nuhakuume-köhä koko viikon), lasten kanssa meni hyvin (avaimenpiiloitus oli hitti!) ja illalla mentiinkin ravintolaan syömään. Otin jonkun mixed grillin, siinä oli nautaa, possua ja kanaa. Lisukkeena oli tietysti parsakaalia ja paljon voita! (Meat, broccoli and butter - the holy trinity of NOM!) 

Eilen kävin heti aamusta (haha, no, klo 12 ei ole ihan heti aamusta) Natick Mallilla L:n kanssa ja mitään en ostanut! Paitsi kaksi t-paitaa ja neuletakin A&F:lta ja vyön Guessilta. Hittolaiset alennusmyynteineen! Kierreltiin siellä melkein 4h, ja siitä jatkettiin Shoppers Worldiin jossa juostiin läpi TJ Maxx ("outletkauppa"), DSW (Designer Shoe Warehouse, eräänlainen "outletkauppa") ja lopuksi vielä Marshalls ("outletkauppa"). Itse en enään sieltä ostanut mitään muuta kuin vesipullon, mutta L löysi kengät! Jee! =) Ilta meni kätevästi Red Bullia naukkaillessa, joka johti siihen että juttelin Atlantin yli Skypessä herrojen A ja J kanssa, jotka olivat viettäneet "poikieniltaa" aamuun saakka (paik.aik.). Uni tulikin tietysti vasta joskus ennen aamukahta.

No eipä mitään, tänään pirteästi klo 9 ylös, ja kohta viekin tieni bensiksen kautta Quincy Adamsiin ja sieltä köröttelen punaisella metrolla Harvardiin. Siellä tapaaminen meksiko-M:n kanssa (vihdoin!). Tulee varmasti hauska sunnuntai. Ja maanantaina onkin erikois-tärkeä ja mega-jännä juttu hoidettavana, mutta siitä lisää...huomenna!

English recap: Had an awesome weekend, visited Natick Mall yesterday and shopped lots of stuff from Abercrombie & Fitch and Guess, and today I'm going to Boston (well, Cambridge) to meet a friend. Wohoo! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti