perjantai 7. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Ensinnäkin: löysin täältä sivujen kätköistä tilastot! Täällä on käyty Suomesta, USA:sta, Egyptistä (L, jag antar att du e min stalker i Afrika), Tanskasta (tack S och J (eller M)!), Alankomaista (taitaapi olla S joka sieltä yrittää ymmärtää jotain), Espanjasta (antagligen ett stycke L därifrån också, eller?) ja Ruotsista. Wow, onpas tämä maailmanlaajuisesti suosittu blogi! =) Jättäkää toki kommentteja ja kysymyksiä jos siltä tuntuu. Tämä nyt on tällaista höpöttelyä ja avautumista, mutta silti! Nyt asiaan:

Nyt on uudestavuodestakin selvitty. Oltiin tyttöjen (L ja J, molemmat suomalaisia auppareita täällä USAssa) kanssa Bostonissa hulmuamassa koko viikonloppu. Oli kyllä todella sääli kun uudenvuodenaattona oli vain +10 ja illalla upeat ilotulitukset ja kaupunki täynnä juhlakansaa. Vielä masentavampaa oli kävellä seuraavana päivänä pitkin poikin Harvardia kun asteita oli ulkona vain hääppöset +15. Ja minähän en mitään "imperial system"-höpöhöpöä sulata, eli nämä numerot ovat ihan Celsiusta. Harvoin sitä melkein t-paidassa voi kulkea uutenavuotena... Uudenvuoden muistoihin kuuluvat myös: The Talented Mr. Ripley, kävelymatka Bostonin läpi klo. 6.30, Washington Streetin Wine Cellar, jamaikalaiset ruohomiehet (Girl you freaky!), siniset valot wharf:illa, lyhyttäkin lyhyempi farkkuhame, t-paitakauppiaan hyvät neuvot, viinanhakureissu Charles/MGH-asemalta pyhäpäivänä sekä muutama kappalekin:

- Kanye West feat. Estelle - American Boy
- Petri Nygård feat. Lord EST - Selvä päivä
- David Guetta feat. Kid Cudi - Memories

Ei voi muuta sanoa kuin: Olipa kekkerit! =D

Sunnuntaina olikin aika lähteä kotiin, ja pienen krapulantunteen lisäksi olikin vähän flunssainen olo. No, eipä mitään, kotiin (metrolla-bussilla-kävellen, kesti melkein 2h, matkaa on se 30km...), ja lepäämään. Host-isä oli uutenavuotena tehnyt "roast chicken" ja sitä olikin nannaa syödä niin sanotusti "dagen efter". Kas kummaa: maanantaiaamu alkaa, kuten myös yskä ja nuha. Olen tehnyt jotain 10% päivää koko viikon, kun flunssa pisti kaiken peliin tiistaina. Host-isäkin patisti takaisin sänkyyn tiistaina: "Ooh! Sickie! You look horrible! Look at that greasy hair and everything! I'm going to take a picture of you and post it on Facebook! Go away, sickie, go back to bed!"  Ihana host-isä <3

Eilen taisi mennä puolikas mega-boxi Kleenexejä. Ilmeisesti flunssatkin ovat pitempikestoisia (ja räkäisempiä...) täällä Amerikassa. No, jospa tänään ei olisi kuumetta, ja pysyttäisiin kaksinumeroisissa luvuissa mitä tulee nenäliinojen tarpeeseen. 
Aamupalaksi vedin tänään ihan törkeästi 3 pientä Atkins-patukkaa, pari Lindt Dark Peppermint-palleroa ja tölkin Sugarfree Red Bullia. Eipä ole ihan ravintoympyrän mukainen aamupala, mutta samapa tuo. Se oli hyvää, ja nyt on parempi olo. 

Lopuksi muutama kuva viime viikonlopulta:


Washington Street


Ihana Prudential Tower <3 (aka. Köyhän 
Miehen Empire State Building)


Quincy Market ja ihana kellotorni


Ei mitkään random siniset valot vaan NE siniset valot... ;)


Orava meni paniikkiin kun iso haukka laskeutui puuhun. Tällaista Harvardissa!

2 kommenttia:

  1. Tuttuja maisemia! :D Terkkuja pyryisestä Suomesta ja on luvattu ekaa suojaviikonloppua marraskuun jälkeen!!! Kääk!!! Räkärättejä sataa ja lämpenee!!! Lunta on... ja paljon!!!
    Sini

    VastaaPoista
  2. Hehe, Boston on NIIN kaunis paikka! Täällä on kyllä hyvä keli, tuskin lunta lainkaan, mutta räkärätit onkin sohvanviereisessä muovikassissa. Että PRÖÖT vaan sinnekin! =)

    VastaaPoista