keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Elämä on sitä pelkkää laiffii...

Joo, elikkä eihän täällä mitään tapahdu... Tautikin hellitti viikonlopuksi, ja vapaan viikonlopun kunniaksi vietettiin tyttöjen iltaa L:n kanssa meillä. Vähän snackseja ja juomaa ja paljon juoruilua ja GG:tä. Noista meidän tyttöjen illoista on tullut ihan ultimate tapa viettää viikonloppua, kun nämä viikot töissä on yleensä aika raskaita, jos ei fyysisesti niin ainakin psyykkisesti. 

Eilen olikin sitten taas luento Harvardissa. Liityin muiden Massholejen joukkoon kello neljän ruuhkaan moottoritielle, kun täältä Walpolesta piti ajaa Quincyyn, ja sieltä ottaa T (metro) Harvardiin... Ensin tappelua murhanhimoisten kuskien kanssa neljän ruuhkassa ja sitten vaan ne 13 pysäkinväliä Quincy Adamsista Harvardin asemalle! Easy peasy... Sitä huomaa muuttuvansa paikalliseksi, kun pienikin ruuhka, ja hermot menee... Seuraava vaihe onkin sitten aloittaa kaistasurffailu, ja muutos on täydellinen. Niin, ja vilkkuja ei kuulu käyttää kun vaihtaa kaistaa. Ihan turhaa! 

Oli todella kätevää käyttää Extension Schoolin computer labsien printtereitä ja printata riisin verran kurssimateriaaleja. Ilmaiseksi! Mutta on syytäkin saada ilmaiseksi, kun kurssista on maksanut kaksien Manoloiden verran... Ja vielä ennen luennon alkua kävin huvikseni tarkistamassa josko universumin paras kahvila/shoppi L.H. Burdick's olisi auki. Ja olihan se! Sain ihanan tummasta suklaasta tehdyn kaakaon "to go", ja se lämmitti mukavasti kävelymatkalla Northwest Science Buildingiin. Luennoltakin tajusin muutamia asioita taas, joten edistystä tapahtuu, ja oli ihan kiva ilta kaikenkaikkiaan. 

Niin, ja sain vihdoin Massachusetts Identification Cardin. Ja siinä on ihanan ruma kuva. =) Feissistä löytyy kuva kortista, jos jotakuta kiinnostaa. 

Tänään kävin Legacy Placella pyörimässä, ja kuten aina, löysin itseni pyörimästä Whole Foods Marketista. Söin siellä lounasta (luomuvihanneksia, beef teriyaki, mozzarellaa jne...) ja ostin kotiin silmieni edessä jauhettua maapähkinävoita (tumma suklaa ja normi). Ja on se kyllä niin herkkua! Sitä kun syö pari lusikallista niin makeanhimo katoaa. Ja on terveellistäkin!

Ensi viikolla tähän aikaan saankin jo maanisesti siivota ja valmistautua lähtöön, kun 23.2. klo 18 laskeutuu kone Loganille (General Edward Lawrence Logan International Airport. Kiva nimihirviö), ja A saapuu kyläilemään. 

Eipä mulla sitten muuta tähän hätään. Loppuviikko kulunee opiskellessa... Blääh. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti