torstai 30. kesäkuuta 2011

Viikonlopun suunnitelmat ja 30 things!

Tänään oli taas piiiiiiiitkä päivä... On kyllä tullut töitä tehtyä tänään! On siivottu, uitu, hengailtu, syöty ja sitä sun tätä, aamusta iltaan... No, huomenna onneksi on se odotettu PERJANTAI! Kyllä nyt kesäaikaan elämä on sitä viikonlopun odotusta. Varsinkin kun on luvassa pidennetty viikonloppu erinomaisessa seurassa! 

Suunnitelmissa on tosiaan huomenna iltapäivästä/illasta suunnata pienen punaisen avoauton nokka kohti Wompatuck State Park:ia. Pystytetään teltta, ja loppuilta sujuu tehdessä.....ei mitään. Ei kerrassaan mitään. Siis ei yhtään mitään. On seurueella sen verran pitkä viikko takana (okei, mitäs minä täällä valitan kun toinen on töissä tänään klo 15 alkaen ja lähtee töistä huomenna klo 12....), ja aloitetaan pitkän viikonlopun vietto rentoutumalla. Ehkä vähän drinksua ja ruokaa, that's it! Täytyy toivoa ettei tule taas pesukarhut ahdistelemaan!!! 

Lauantaina saadaan lisää jengiä leirintäalueelle, ja varmasti tulee hauskaa! Kotiin olisi tarkoitus palata vasta maanantai-iltana. Kelin pitäisi olla +30 ja aurinkoa joka päivä! Eli tämän paikan kelit tuntien, aika varmasti, ehkä mahdollisesti, yhtenä päivänä saattaa näkyä aurinko.... Voi myös säätiedoituksesta huolimatta sataa kaatamalla ja olla +12. =D (Tämän kuukauden ylin lämpötila Accuweatherin mukaan on ollut +33 (9.6.) ja pari päivää myöhemmin, 12.6. oli alin, +14. Siinä teille säärulettia kesäkuulle...)

Maanantaina täällä vietetään kansallispäivää, 4th of July:ta. En tiedä suunnitelmista sen enempää, mutta jotkut ilotulitukset olisi tarkoitus tsekata. Samapa tuo, hauskaa on varmasti! Kamera lähtee viikonlopuksi mukaan, ja ainakin Facebookin puolelta tulee löytymään kuvasatoa myöhemmin, kunhan selviän kotiin... =)

Bongasin Janiikan blogista (lueskelen alusta saakka, löytyy täältä: Linkki blogiin ) 30 things-listan, jonka meinasin ryöstää myös tänne Bay State of Mindin puolelle. Ihan näin kesäkuun 30. päivän kunniaksi! Tosin nyt la-su-ma tulee taukoa, että kohdat 3,4 ja 5 tulee sitten ryppäänä myöhemmin! Eli asiaan:

Day 1: A Picture Of The City You Were Born In

Ja mikä muukaan se voisi olla kuin Suomen Turku! Jos Suomessa tulen asumaan, ei ole vaikeaa miettiä missä kaupungissa asuisin. Muita vaihtoehtoja ei ole. =D Ja pistetään tähän kuvaksi ihan itse räpsitty taideteos, kuvauspaikkana Vårdis, Vårdbergsparken, (eli suomeksi Vartiovuorenpuisto, jos nyt joku hullu sitä siksi kutsuu... =D ). Kuvauskohteena tuttu ja turvallinen Turun tuomiokirkko. 


Eipä sitten juuri muuta asiaa ollutkaan! Palaan huomenna asiaan nopeasti kohdan 2 tiimoilta, ja sitten blogi, feissi ja ehkä puhelinkin hiljenee viikonlopun ajaksi. Palailen takaisin ihmisten ilmoille tiistaina, toivottavasti tosi rentoutuneena ja valmiina taas uuteen viikkoon! 

"Until then, you know you love me....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti