lauantai 18. kesäkuuta 2011

TGIF!

Ajattelin kirjoittaa pikapostauksen, kun on ollut taas hetki hiljaiseloa. Viikko meni tosi nopeasti, ja tämä olikin sitten host-lasten viimeinen kouluviikko. Ensi viikolla siirrytäänkin kesäaikatauluun. No, saanpahan ainakin nukkua kauemmin aamuisin!

Kesäaikataulu tuo myös mukanaan vapaat viikonloput, jee jee! Nyt on jo suunnitelmissa biletystä tyttöjen kanssa perjantaina, ja sitten ehkä lähden jenkki-C:n kanssa New Yorkiin ensi viikon sunnuntaina kääntymään. Päätettiin lähteä, sillä haluttiin chillaamaan Central Parkiin. 

Eilen pääsin jo kahdeltatoista, mahtavaa! Päätin käydä Patriot Placella tsekkaamassa Victoria's Secretin alennusmyynnit, ja löytyikin halvalla vähän alusvaatetta meikäläiselle. Ja Aeropostalelsta hain "lyhyet collegehousut" kesän rientoihin... Sitten tulin kotiin ja siivosin, kävin tapaamassa itävalta-T:tä Starbucksissa, ja sieltä kotiin valmistautumaan illan ohjelmaan. C tuli hakemaan hauskalla pikku avoautollaan ja lähdettiin Allstoniin, suuntana Wonder Bar. Ajeltiin varmaan tunti ympäriinsä etsimässä parkkipaikkaa! Siis kaikki ja niiden isoäiti olivat liikenteessä eilen! 

Käytiin syömässä yhdessä ravintolassa, olisiko ollut nimeltään Kelly's. C söi reuben-leivän, ja en voinut vastustaa muutamaa palasta, oli muuten niin hyvää! Sieltä mentiin Wonder Bariin, ja jengi olikin jo puoliksi siellä. DJ oli tuttu ja lopulta kaikki kaverit olivat siellä. Oli tosi tosi hauska ilta! Musa oli tosi hyvää! Kotiinkin selvisin aamulla... :)

Tänään katselin Bruinsien paraatia telkkarista, Bostoniin odoteltiin miljoonaa ihmistä. Päätin olla tunkematta sinne kaaokseen. Ja 2,5h päikkäreiden jälkeen koen olevani valmis tekemään töitä illalla, varsinkin kun saan C:n tänne leffailtaseuraksi. Should be fun. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti