maanantai 6. kesäkuuta 2011

Monday again...

Tervehdys taas täältä kaukaa! Taustalla soi The Outthere Brothersin Boom Boom Boom, joten mikäs sen mukavampaa kuin bloggailla klassikkobiisin tahtiin... =D

Viikonloppu meni tuttuun tyyliin nopeasti ja tehokkaasti! Ensin piti olla perjantaina töitä, MUTTA: Ihanista ihanin host-isä ilmoitti perjantaina aamupäivästä että saan koko viikonlopun vapaaksi. Mahtavaa! Lähdettiin sitten tyttöjen kanssa (E, T, K ja saksa-C) illalla Bostoniin, The Greatest Bariin. Siellä jengiin liittyivät myös jenkkijätkät J (T:n poikaystävä) ja D. Oli taas todella hauska ilta, kuten nyt tuolla porukalla yleensä. Oli "katutappelua" (minä ja J, taas! =D), draamaa, naurua ja hauskoja tapahtumia. Kotiin taidettiin selvitä vasta pitkälti lauantain puolella...

Ja ei mitään, lauantaina ylös, suihkuun, vaatteet päälle ja Starbucksiin tapaamaan tytöt (E, T ja K), ja sieltä lähdettiin Mansfieldiin JAM'N 94.5 radiokanavan Summer Jam 2011-konserttiin. Musiikki oli räppiä, hiphopia jne, mutta oli tosi kaunis päivä ja esiintyjät oli tosi hyviä. Siellä oli mm. Lupe Fiasco (joka oli TOSI hyvä), Fabolous (You Be Killin' Em <3), T-Pain, Chris Brown jne. Konsertti alkoi viiden maissa ja vasta yhdentoista jälkeen lähdettiin etsimään autoa. Ja siinä menikin sitten sellainen reilu tunti, koska parkkialueita oli sata ja autoja miljoona. No, lopuksi odoteltiin ja käveltiin ympäriinsä kunnes oma auto tuli näkyviin. =) Käytiin McDonaldsissa syömässä, ja lopuksi minä, T ja E istuttiin E:n autossa joku 1-1,5h juttelemassa ja nauramassa. Oli tosi onnistunut ilta. Vaikkakin kun tulin kotiin yöllä, kuulin kun host-tyttö heräsi oksentamaan. Ja eikä mitään, tämä iloinen au pair sitten sai siivota hodarinjämät kokolattianmatolta kello 3AM. No, sellaista sattuu.

Sunnuntaina oli chillauspäivä, T:n, E:n ja E:n perheen uuden au pairin kanssa. Käytiin South Shore Plazalla ja Chili'sissä syömässä, ja klo 20 maissa lähdin kotiin kun olin niin poikki. 
Nyt onkin jo taas maanantai, ja E:n viimeinen viikko. Sääli kyllä kun hänen on aika lähteä, mutta ei voi mitään. Toivon mukaan hän saa viisumiasiat kuntoon ja pystyy palaamaan elokuussa New Yorkiin opiskelemaan. =)

Pistetään tähän loppuun kuva minusta ja uudesta lätsästä. Se oli vaan pakko saada! =D 


Eli tosiaan oli pakko ostaa New Eran 59Fifty-Boston RedSox-lätsä... Ja on vielä Bruinsien väreissäkin! Tähän vimpaksi sitten lippikseen sopiva biisi... ;)

Tottakai Wiz Khalifan Black and yellow! =D Ja juu, tiukkapipoisimmat tietää että laulussa on kyseessä Pittsburgh eikä mikään muu, mutta Bruinsien värit anyway! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti