tiistai 31. toukokuuta 2011

Memorial Day Weekend!!!

No nyt on Memorial Day Weekend hoidettu pois alta... Aika alkaa selvittämään viikonlopun tapahtumia! Elikkäs elikkäs... Minulla oli koko viikonloppu vapaa! WOHOO! Varsinkin näin kesäaikaan on ihanaa olla vapaalla... Nyt luvassa PIIIIIIITKÄ postaus pitkästä viikonlopusta! Let's go!

Perjantaina lapsukaiset pääsivät tulevan pyhä-vapaa-sitäsuntätä-päivän kunniaksi koulusta jo 11.15AM. Eli toisin sanoen oli "early release". Hain lapset koulusta, ja suunnattiin suoraan kotiin. Kun tultiin, niin host-isä kyseli jos halutaan lähteä lounaalle jonnekin, ja päädyttiin koko porukalla Acapulcos-ravintolaan. Muut söivät burritoja ja tacoja jne, ja minä söin "carnitas", eli haudutettua (?) possunlihaa ja salaattia ja guacamolea. Oli tosi hyvää ruokaa, sinne täytyy mennä uudestaan! Sen jälkeen mentiin A Little Something-kahvilaan (tässä East Walpolessa), ja hommattiin kaikille kuuman päivän kunniaksi slushiet (suomalaisittain kai niinkin ihana sana kuin "jäähilejuoma"). Sitten kotiin, ja host-isä ja -poju lähtivät Home Depot:iin hakemaan ilmastointilaitteisiin filttereitä, ja minä ja host-tyttö siivoiltiin. Imurointi +30 lämmössä ei ollut kivaa, mutta pakko oli siivota, koska kämppä oli niin kamalan näköinen. 

Host-isä soitti matkalla kotiin, että joskos haluan lähteä heidän kanssaan Wrenthamin outletiin käymään. Ja että joskos toinen slushie vielä maistuisi.... =D No, ei mitään, hypättiin kyytiin ja host-isä tökkäsi kaikille uudet slushiet käteen ja lähdettiin vähän päälle tunniksi outletiin kiertelemään. Mitään en ostanut tällä kertaa! Uskomatonta! 

Kun outletista tultiin kotiin, niin suomi-L jo kaartoi pihaan, ja lähdettiin hakemaan provianttiin täydennystä, sillä ohjelmanumerona oli tyttöjen ilta Bostonissa! Laittauduttiin täällä kuntoon ja lähdettiin bussilla Walpolesta Forest Hillsiin ja sieltä metrolla Tuftsin pysäkille, josta käpsittiin Royaleen. Oltiin varauduttu maksamaan $25 per nuppi sisälle klubille, mutta päästiinkin ilmaiseksi! Score! Ja sisääntulon jälkeen laitettiin vielä sähköpostiosoitteet listalle ja kappas, saatiin molemmille kortit joilla 2 ihmistä pääsee minä tahansa iltana ilmaiseksi sisälle! Royalessa oli paljon jengiä, ja oli tosi hauska ilta. Kaikki juhlivat Bruinsien finaalipaikkaa! =D Ja saatiin vielä kyyti kotiinkin yöllä, joten se ilta sujui tosi näppärästi! 

Lauantaina kerättiin itsemme sängystä jossain vaiheessa, ja syötiin ja lähdettiin Legacy Placelle Dedhamiin. Tavattiin kavereita, ja käytiin katsomassa The Hangover Part 2. Ja mikä leffa! Aivan mahtava!!! Me naurettiin putkeen se 1,5h! =D Suosittelen lämpimästi! Se oli aivan sairas elokuva! Leffasta lähdettiin kotiin lepäämään, ja sitten suihkun kautta ja taas laittauduttiin kuntoon Bostonia varten. Tällä kertaa oli tarkoitus tsekata klubi nimeltä Venu, jonka omistaa Pasha Entertainment. Tuttuun tyyliin taas bussilla ja metrolla Tuftsille (kaikki klubit näyttää olevan sielläpäin!), ja käveltiiin Starbucksille odottelemaan klubin aukeamista. (Hei, ilmainen netti, paras paikka odotella siis....) Viereiseen pöytään käveli mies, ja aloimme juttelemaan. Kävi ilmi että tämä kyseinen "jenkki-T" on Pasha Entertainmentin toisen klubin, Rumorin (Venun naapuriklubi) AV-miekkonen! "Siis jos ette viihdy Venussa niin tuossa on mun numero, tekstatkaa niin haen teidät jonon ohi ilmaiseksi Rumoriin!" "No juu, kyllä kiitos!" 

Käytiin sitten tarkastamassa Venu, koska oltiin guestlistillä, eli päästiin halvemmalla sisälle. No, siellä oli tietysti musiikkivaihtoehtoina joko rap-rnb tai lattarimusa. Ei kiitos. No, kärvisteltiin siellä hetki ja sitten viestiä T:lle, ja se tuli sisäkautta hakemaan meidät Rumoriin! =D "Odottakaa hetki, mä käyn kattomassa yhden jutun". Okei. "No niin, tässä on teille vip-rannekkeet, ja tilatkaa baarista mitä haluatte. Ja tässä lisää drinkkilippuja!" No, loppuilta juhlittiinkin sitten vip-puolella, joka on parvekkeen tyylinen korotettu tila tanssilattian vieressä, josta näkee "muut" ihmiset... =) Rumorista lähdettiin jatkoille ja tavattiin lisää hauskaa porukkaa, ja T vielä herrasmiehenä ajoi minut ja L:n takaisin kotiin Walpoleen. Siis kävikö säkä vai säkä?! =D

Sunnuntaina heräiltiin taas jossain vaiheessa, liian lyhyiden yöunien jälkeen, ja haettiin ruokaa ja tavattiin kavereita Walpolessa. L suuntasi kotiin, ja minä lähdin muiden tyttöjen kanssa ottamaan aurinkoa Lake Massapoagille. Sieltä otettiin illemmalla suunta Walpole Mallille syömään, mutta olin niin poikki että en syönyt mitään, vaan päätin lähteä kotiin. Tytöt kyselivät että joskos haluaisin lähteä Harvard Squarelle illemmalla. En olisi millään jaksanut, mutta kotiin päästyäni menin suihkuun ja palasin taas elävien kirjoihin. Eli suunnaksi otettiin Cambridge! Kahden minuutin päässä Harvard Squarelta itävalta-K ajoi vahingossa ison kuopan päältä, ja bosnia-E:n rakas auto (siis aivan törkeässä kunnossa oleva, keksinmuruihin hukkuva vanha Saab) päätti irroittaa pakoputken jne... Se roikkui melkein maassa... Hups! No, ei kukaan tietenkään ollut vihainen koska A: se auto oli jo kamalassa kunnossa anyway, ja B: tuo olisi voinut tapahtua kenelle tahansa. Ei mitään, auto parkkiin ja tapaamaan jengiä! 

Käytiin parissa baarissa, ja tanssittiin ja pidettiin hauskaa isolla porukalla. Illan yksi kohokohdista oli kun jotkut asiakkaat päättivät karaokessa vetää The Lonely Islandin "I'm On A Boat". Koko baari villiintyi ja lauloi mukana. Aivan mahtavaa! Ilta oli hyvinkin tapahtumarikas, ja ihmiset saivat mm. todistaa jonkinlaisen mixed martial arts-matsin minun ja itävalta-T:n poikaystävän välillä! =D Ressukalla ei ollut mitään mahdollisuuksia.... ;) Kerrassaan mahtava ilta taas kerran! 

Eilen olin taas vapaalla, ja tapasin bosnia-E:n Starbucksissa ja naurettiin edellisen illan valokuville jne... Iltapäivällä tulin kotiin, koska kuka hullu nyt missaa "TC's BBQ", eli host-isän grillibileet! Ja voi että kun sitä lihaa oli paljon ja joka sorttia! Ainut vihannes johon koskin oli guacamole, koska lappasin sitä pihvien päälle... Karppaajan taivas! =D Viikonloppu oli niin pitkä ja rankka, että eilen olinkin jo unten mailla kiltisti tyyliin 9.15PM.

Eli tällaista tällä kertaa. Aivan uskomaton viikonloppu, ja sää oli koko ajan aurinkoinen ja n. +30! Yölläkin oli varmasti +18! Näitä lisää, kiitos!

2 kommenttia:

  1. Kiirettä tuntuu pitävän, mutta mikä ihmeen V.I.P -korttimagneetti oikein olet ???? Vai jaetaanko niitä kuin Mertaranta uusia anekdootteja selostuksessaan? "Taivas varjele, mitä sieltä tulee..." Ja Juhlat jatkuu kun Boston nappaa kannun.....Rusketustakin hankkinut, onko värisävy tummentunut, edes okran väriseksi?
    Lomaa odotellessa, kammassa viisi yötä, motivaatio -100

    VastaaPoista
  2. No kuten aiemmin todettiin, kannattaa tutustua oikeisiin ihmisiin... =D Suhteilla tämä maailma pyörii...
    Ja joo, rusketusta on! Jee!

    VastaaPoista