keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Aurinko paistaa ja vettä sataa...

Ajattelin taas päivittää blogia, ja samalla tietysti katselen kiekkoa! Bruins - TB Lightning, peli numero 6! Joskos Bruinsit jo haluaisi Stanley Cupista pelaamaan... Toivotaan parasta! 

Hoidetaanpas sitten ne tärkeimmät pois alta, eli sain vihdoin Harvardin kurssin (ECON-E1600, Economics of Business) loppuarvosanan, ja tuli A miinus! Ihan hyvin tällaiselta amatööri-taloustieteilijältä! =)

Viikonloppu meni tosi nopeasti! Käytiin sitten perjantaina tyttöjen (tutut K, T ja E) kanssa radalla! Koettiin sekä Royale että Rumor. Royalessa soitettiin enemmän dance-electro-top 40-musaa, ja Rumorissa räppiä ja rnb:tä. Eli toisin sanoen hilluttiin Royalessa, lähdettiin Rumoriin, ja allekirjoittanut evakuoi itsensä sieltä takaisin Royaleen alta aikayksikön... Guestlist toimi ihan ok, Royaleen ei maksettu mitään, ja Rumoriin päästiin alennuksella. Tuli tanssittua niin kovin että kengätkin hajosivat! No, eipä voi mitään. Hauskaa oli! 

Lauantaina olin suurimman osan päivästä vapaa, ja päivä meni lähinnä nukkuessa. Meni sen verran pitkään perjantaina (7 aamulla heräsin perjantaina, ja 2h torkut otin la-aamulla, ja sänkyyn klo 14 lauantaina...), että oli ihan hyvä saada vähän levätä. Seitsemältä illalla vahdin lapsia hetken, ja menin puoliltaöin taas nukkumaan. Sunnuntaina käytiin jengin kanssa South Shore Plazassa, ja ei, en ostanut mitään! Hyvä minä! 

Tämä viikko on taas kulunut niin salamavauhtia! Ja nyt on ollut jo kaksi päivää putkeen hyvä keli! Uskomatonta! Täällä oli pari viikkoa pelkkää vettä-sumua-pilvistä-tylsää-masentavaa, joten oli jo aikakin! Tänään taisi olla vaatimattomat +26 ja aurinkoa. Ihanaa! Istuttiin Starbucksin terassilla tyyliin 9.30-13.30. =) 

Ja huomenna on jo torstai, ja sehän tarkoittaa sitä, että kohta on taas perjantai! Suunta taitaa olla taas Boston, ja koska on sekä perjantai että lauantai vapaa, ehtii tehdä paljon! Vielä ei ole suunnitelmat ihan kasassa, mutta huomenna vietetään päivävapaa tyttöjen kanssa Sharonissa järven rannalla, joten siellä ehtii pohtimaan rauhassa. 

Hmm... Ja koska kävijöitä näyttää riittävän, pistäkääpä niitä aihetoiveita ja mahdollisia kysymyksiä ja kommentteja tänne (muutkin kuin sinä, äiti! =D ) niin vastailen ja koitan kehitellä jotain.

Loppuun vähän kuvia vihdoin!


Harvardin lacrossejoukkue.... ;)


Vanderbiltien kesämökki Newport, RI


Newport, RI


Tätä oli sellaiset kaksi viikkoa. Kiitti mulle riitti... 


Milla metrossa! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti