perjantai 20. toukokuuta 2011

Perjantai!

Eli kuten aikamme suuri runoilija, H.P. Baxxter, sen totesi: "It's weeeeekeeeeend!"
Perjantai aloitetaan tavanomaisesti Walpole-Sharon-auppareiden kahvittelulla (tai energiajuomattelulla, minä kun en kahvia juo) Walpolen Starbucksissa tuossa puolen tunnin kuluttua. Sieltä Wal-Martiin hakemaan hiusväriä ja ehkä jopa kynsilakkaa. Sitten koko porukka siirtyy itävalta-K:n luo, jossa heitetään väriä päähän ja ehkä pelataan muutama kierros biljardia. Sieltä kotiin, ja kamat kasaan valmiiksi iltaa varten. M&M pääsevät koulusta klo 2.30, ja sitten täytyy pari tuntia tehdä töitä. Lähinnä antaa välipalaa ja valvoa läksyjentekoa. 
Kun pääsen vapaalle, on aika käydä suihkussa jne, ja valmistautua iltaan! Tänään kutsuu Royale Boston, kuulemma joku astetta hienompi klubi. Eräs tuttava saa meidät halvemmalla sisälle, joten käydään porukalla katsomassa tunnelmat. Sitten bosnia-E:n luo "yökylään". =D
Huomenna jossain vaiheessa kotiin, töihin, ja sunnuntaina on ainakin Walpole Day, mutta en tiedä mitä suunnitelmia porukoilla on. Sen näkee sitten. Selviydytään nyt tästä perjantaista ensin! 


Oli joteskin kiva kuva Bostonista aamuseiskalta, aamuna jolloin lähdettiin Montréaliin. =)

[EDIT klo 15.13] Tuli tieto, että ollaan sekä Royalen että Rumorin listalla tänään... Jänskää! =D Ja hiusväri heitettiin päähän ja siitä tuli kyllä hurjan tumma! Ilmeisesti kun Garnier sanoo että "darkest brown", niitä kannattaa uskoa! No eipä mitään, I can pull this look off! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti