perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hyvää juhannusta!

Juhannusta pukkaa, mutta eihän se täällä merkitse sen enempää... Me juhlitaan ensi viikonloppuna, kun on 4th of July-weekend! 

Tänään heräsin töihin klo 7, sillä host-pojan kaverin piti tulla tänne klo 7.30. No, ei se sitten tullukaan = päikkärit 8-9. Laittelin aamupalaa, ja sitten pankkiin ja huoltsikalle, ja sitten lähdettiin lasten kanssa Watertowniin tapaamaan heidän isosetäänsä ja -tätiään. Tai mitä nyt olivatkaan. Oli tapahtumarikas reissu, host-poju oksensi ravintolassa, ja hänen kaverinsa valitteli päänsärkyä jne. Muovikassit olivat valmiiksi autossa, mutta onneksi ei tapahtunut mitään enää. 

Nyt chillaillaan kotosalla, odotellaan host-isää, ja toivon mukaan pääsen vapaalle kunhan tämä ilmestyy. Wal-Martiin täytyy mennä, ja tietysti ottaa toiset päikkärit. C tulee tänne töiden jälkeen, ja aamuyöstä ajetaan itävalta-K Loganille. Sieltä takaisin nukkumaan tai ties minne keksitäänkään mennä, ja huomenna olisi tarkoitus viettää päivä rannalla. Ostin Ikeasta Maraboun maitosuklaata ja Daimia, kun C kivenkovaa väittää että Hersheyn suklaa on parasta. Hyi hitsi! Suurin osa jenkkisuklaasta on aivan kamalaa! Tosin Accuweather näyttää olevan eri mieltä rantapäivästä, nettisivu herjaa +25 astetta ja ukkoskuuroja... Ei hyvä! No, onneksi kaikki kaupat ynnä muut aktiviteetit ovat auki, eiköhän me keksitä jotain hauskaa juhannuspäivän kunniaksi. Ja sunnuntaina voisi mennä järvelle arskailemaan! 

Pahasti näyttää siltä että tulee ensimmäinen selvä juhannus vuosikausiin! Pelottavaa! No ei vaiskaan, ihan hyvää vaihtelua! 

Joten Walpole kiittää ja kuittaa jälleen, palailen asiaan ensi viikolla. Ja sikamakeen hauskaa ja turvallista juhannusta sinne Suomeen! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti