maanantai 20. kesäkuuta 2011

Sunnuntai, chillailua ja rantaelämää!

Eilinen oli niin huippu päivä! Ulkona oli todella kaunis ilma, ja päätettiin aamupalan/lounaan (Panera Bread, ihan jees salaatti siellä...) jälkeen lähteä rannalle. Suunnaksi otettiin Hull, Massachusetts ja Nantasket Beach!

Ranta oli (ainakin näin suomalaisesta näkökulmasta) todella iso! Ja olikin todella ihana hiekkaranta jossa oli pitkälle matalaa. Vesi tuntui ensimmäisellä uintikerralla aika viileältä, mutta en sentään palellut yhtä paljon kuin eräs Floridan ihme, hahaha.... =D Olin ihan unohtanut että olen tosiaan Atlantin rannalla, ja kun vettä meni kasvoille, saikin taas muistutuksen siitä että vesi täällä on vähän suolaisempaa kuin Itämeressä. No, nyt on talviturkki vihdoin karistettu! 

Rannalla viihdyttiin sellaiset 5h, välillä katseltiin ympäriinsä ja käveltiin ja sitten takaisin uimaan. Illansuussa, klo 19 aikaan, vesi tuntuikin jo lämpimältä. Sinne rannalle täytyy kyllä päästä uudestaan. Onneksi se on vain n. 30min ajomatkan päässä Walpolesta. Käytiin kaiken uimisen jälkeen  99'sissa syömässä päivällistä, ja vedettiinkin kunnon ähkyt... Ihan ok ruokaa hyvään hintaan. =) Illasta pyörittiin vielä Walpolessa, ja mm. meidän talon läheisessä Bird Parkissa. Oli kertakaikkiaan rentouttava ja todella hauska päivä, ja paras sunnuntai vähään aikaan, vaikka päivä olikin pitkä, kun palasin kotiin vasta n. 23.30. 

Tänään piti olla ensimmäinen pitkä työpäivä, ja olinkin jo henkisesti valmistautunut 7-17-päivään tms. No, heitin tytön kouluun, ja hengailin kotosalla, leikin vähän pojan ja host-isän tyttöystävän tyttären kanssa, ja host-isä sanoi että pääsen jo klo 15. No, hyvä niin! Ja eikä mitään, klo 13 host-isä ilmoitti että he lähtevät Bostoniin ja olen vapaa tekemään mitä huvittaa. Mahtavaa! Ihan leppoisa päivä siis, ja olen jo kolmatta tuntia vapaalla. Poltin itseni rannalla eilen, joten istuskelen sisällä, ja leffoja meinasin katsella. Limitless on tosi jees! Ja tietysti tapaan "tytöt" illemmalla kun pääsevät töistä. =) 

Nyt takaisin leffan pariin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti