keskiviikko 7. joulukuuta 2011

'Tis the season!

Elikkäs terveisiä taas täältä Atlantin takaa. Joulu lähestyy kohisten, ja olen jo itsekin viikon verran popittanut joulumusaa radiosta (...ja juuri kun valitin että joulutavarat on esillä ja joulumusa soi joka paikassa...Hups...). Jouluvaloja on laitettu esille naapurustossa, ja porukat sanovat että tänä vuonna on enemmän valoja kuin viime vuonna. Ihan mukavan tunnelmanhan nuo valoviritykset luovat, en ole törmännyt mihinkään naurettaviin hökötyksiin (vielä). Tänään olikin helppo päivä töissä, aamu meni tuttuun tapaan, sitten nukuinkin melkein koko päivävapaan (vinkki: älkää hankkiko flanellilakanoita, sängystä ei pääse ylös siis millään!), sitten lapset ja host-tytön kaveri koulusta, pikaiseen läksyt ja sitten vein tytöt ostarille pyörimään ja syömään. Oli oikein kiva päivä tyttöjen kesken. 

Joulun ja uudenvuoden suunnitelmatkin ovat ainakin osaksi jo selvillä. Juttelin host-isän kanssa ja hän sanoi että uusivuosi on tietysti vapaa, ja jouluna saan tehdä mitä huvittaa, eli olla kotona tai lähteä Providenceen. Tässä tekstiviestikeskustelu aiheesta C:n kanssa:

M: "I got xmas and New Year's off. Wanna spend the holidays together?
("Sain joulun ja  uudenvuoden vapaaksi. Haluatko viettää pyhät kimpassa?")
C: "Duh." ("Daa.")
M: "Ok, cool." ("Okei, kiva.")

Näin helppoa se päätöksenteko oli! :) En vielä tiedä sen tarkemmin mitä ohjelmassa on, mutta eiköhän siitä tule ihan kivaa! Luultavasti lähden 23.12. Proviin, sieltä kotiin 26.12, viikko kotosalla, ja takaisin Proviin 30.12. ja ehkäpä 2.1. iltapäivällä kotiin (jos hyvin käy). 

Tällä viikolla olen töissä kauemmin perjantaina, ja illalla lähden kakkosasunnolle viikonlopuksi. Suunnitelmissa on juhlistaa B:n synttäreitä. C sanoi että yritetään tehdä "Grateful Dead's", eli meidän yhden lempibaarin, Hot Club:in, listalla olevaa drinksua. (Kyseessä on Long Island Iced Tea-tyylinen sekoitus...). Saattaa myös olla että lähdetään Hooters:iin katsomaan UFC:tä. Saas katsoa miten käy. 

Ensi viikko tulee olemaan todella kiireinen, sillä host-isällä on todella paljon töitä. No, eiköhän siitäkin selvitä. Ensi viikon jälkeen saadaankin jo ruveta henkisesti valmistautumaan jouluun! Viime joulu oli hieman outo, sillä olin juuri saapunut tänne, ja joulufiilistä sai oikein tsempata mieleen. Tänä vuonna se on huomattavasti helpompaa, kun on tämä jenkkiperhe ja poikaystävä ja kaverit kaikki lähellä. Toki perhettä ja sukua ja suomalaisia kavereita on ikävä, erityisesti näin joulun aikaan, mutta sille ei oikein voi mitään. Host-isän sanoin: "Suck it up, buttercup!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti