keskiviikko 14. joulukuuta 2011

10 päivää jouluun!

Kello on jo yli puolenyön, keskiviikkoa elellään jo. Ajattelin näin iltapuhteeksi, C:n kanssa tekstailun lomassa, päivittää taas vähän kuulumisia. (C kun tekee iltavuoroa, n. 14-01). Joulu lähestyy hurjaa vauhtia, enää puolitoista viikkoa jäljellä! Jouluksi on jo suunnitelmat aika kasassa, mutta palaan niihin tuonnempana. Edessä taitaa olla aikamoinen megapostaus, ihan tylsistymisen kunniaksi, jos ei muuta. 

Nyt asiaan: Viime viikonloppu oli aivan mahtava! Kävi aivan huippu tuuri, minun piti nimittäin vaihtaa vapaailta päittäin host-isän kanssa, eli olisin vapaa lauantai-illan jos olisin töissä perjantaina. Halusin vaihtaa, koska meillä oli C:n kanssa lauantaiksi suunnitelmia. No. Host-isä poti flunssaa melkeimpä koko viikon, ja tässä tulos:

Perjantaina hain lapset koulusta, menin host-pojan kanssa Targetiin joulukoriste/yms krääsäostoksille (ts. host-isä heittää rahaa kouraan, "Pitäkää hauskaa!" "Okei!"). Palailtiin kotiin aika myöhään, (oltiin poissa n. 14-17.30), ja tilattiin pizzaa ja väsäilin vähän kotitöitä ja odottelin että koskas host-isä lähtee. Avasin sitten suuni ja kysäisin "Mitäs on suunnitelmissa tänään?". Nuhanenä  vastasi "En mä lähe kyllä mihinkään tänään. Pistä lapset maate ja voit lähteä.". WHOOP WHOOP! Ja äkkiä tekstaria C:lle että voi tulla jo yhdeksältä hakemaan. Siis aivan huippua! Tai siis ei se että host-isä on kipeänä, mutta se, että vaihdoin vapaaillan ja sainkin koko viikonlopun vapaaksi. C ja B tulivat sitten noutamaan illasta, ja lähdettiin kaupan kautta kämpille Providenceen viettämään B:n 27v synttäreitä. Meillä oli neljästään (B, A, C ja minä) todella hauska ilta, ja synttärisankari olikin loppuillasta aika hyvässä kunnossa. Mutta ei siitä sen enempää. 

Lauantaina heräiltiin ja chillailtiin kämpillä, ja illasta lähdettiin Hooters:iin syömään wingsejä ja katsomaan UFC:tä, kuten jo oltiin suunniteltu aiemmin. Monet varmaan yhdistävät Hootersin puolialastomiin tarjoilijoihin, mutta täytyy sanoa että vaikka shortsit olivat lyhyet ja topit kireät, niin naamat eivät olleet kyllä mitään ihmeellisiä. No, onhan ne rievutkin hyvä tapa tienata lisätippejä... Wingsit olivat tosi hyviä kyllä, ja meinaan kyllä vierailla uudestaankin kyseisessä ravintolassa. Ruoka oli hyvää ja aika edullista. Ja UFC 140 oli kyllä hyvä. Sunnuntaina vain istuskeltiin kotosalla, kunnes iltapäivällä suunnattiin nokka kohti Massachusettsia, käytiin syömässä ja Wal-Martissa ja sitten pojat heittivät minut kotiin ja lähtivät töihin. 

Tämä viikko tulee olemaan tosi kiireinen, ja viikonloppunakin on luultavasti töitä, sitten viikko vielä ja au pairin pikku enkeleillä alkaa joululoma. Eli minä lähden lipettiin täältä asap. =) Tänään (tai siis eilen), lasten isoisä tuli käymään ja päästämään minut aikaisemmin töistä, jotta voisin käydä vähän pyörimässä kaupoissa ja moikkaamassa C:tä töissä. Tulin kotiin ja eteisen pöydällä oli sanomalehtiä jotka hän oli tuonut mukanaan minulle ja päällä ihana viesti: "Milla - Thank you for your patience + being a good person. Hope we see you over the x-mas time. Sorry, I hate folding kids clothes - towels washed, not dried. Love, (nimi), Mr C or whatever." Olen tullut todella hyvin toimeen lasten isovanhempien kanssa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. He ovat aivan ihania ihmisiä, ja mm. he molemmat soittivat erikseen minulle toivottaakseen minulle hyvää syntymäpäivää lokakuussa. 

Joulusta jo mainitsinkin, vapaaehtoista vapaata pukkaa. Päätettiin C:n kanssa lähteä New Yorkiin jouluksi! Provin kämppä on tyhjä, kun B ja A lähtevät Connecticutiin ystäviensä luo joulunviettoon, ja minä ja C päätettiin repäistä ja lähdetään siis Isoon Omenaan joulua viettämään. Vielä on mietinnän alla että mennäänkö vaan joulupäiväksi (kun Providencesta ajaa vain 3,5h Nykiin), vai otetaanko hotellihuone ja lähdetään cityyn jo aattona. Viikonloppuna olisi tarkoitus varata vuokra-auto ja ehkä sitten se hotellikin. Luulen että joulusta tulee aivan mahtava! 

Olen uhannut että jos kerran mennään Nykiin, vien C:n luistelemaan. Tosin, kaksi pientä ongelmaa saattavat tehdä suunnitelmasta mielenkiintoisen: Ensinnäkin, rakkaalla miekkosellani on 48-kokoinen jalka. Eli saapi nähdä että löytyykö niitä kanootinkokoisia vuokraluistimia. Toiseksi, hän ei ole koskaan luistellut. Ikinä. (Kun on Floridassa asunut melkein koko ikänsä, ja siellä eivät nämä talviurheilulajit sattuneesta syystä ole yhtä suosittuja). Eli jos sinne jäälle ensin päästään, siitä se riemu vasta repeääkin. Luultavasti. Meinaan olla tietysti kameran kanssa valmiina... Siitä on pakko tulla hauskaa jos 194cm pitkä, iso mies isoine jalkoineen yrittää luistella ekaa kertaa! (Jep, reilukerho kokoontuu, tiedän...). Tosin saattaa se yllättääkin ja olla luonnonlahjakkuus... Hmm... No, sen näkee sitten... =D

Tähän loppuun taidankin linkittää yhden lemppari-joululauluistani, joka myös sopii tulevan joulun suunnitelmiin!


Eli kyseessä on The Pogues & Kirsty MacColl - Fairytale of New York. Sanat eivät ole aivan perus joulu-lässynlää-settiä (paitsi kohta jonka lainaan tässä alla), mutta tykkään biisistä kovasti. 

"I've got a feeling
This year's for me and you
So Happy Christmas
I love you baby
I can see a better time
When all our dreams come true"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti