maanantai 27. helmikuuta 2012

Pienet asiat...

Viikonloppu ja lasten lomaviikko tuli ja meni. Olen ollut kipeänä mutta muuten viikko meni ihan hyvin. Ei tarvinnut paljoa tehdä töitä. Lauantaina C tuli hakemaan minut iltapäivällä ja suunnattiin nokka kohti Providencea. Illalla käytiin Hootersissa katsomassa UFC 144 ja tietysti syötiin wingsejä, friteerattuja suolakurkkuja (NAMNAM) ja taisi muutama olunenkin tulla nautittua, kun halpoja olivat. Ottelut olivat kaikki viihdyttäviä, erityisesti mieleen jäi Yoshihiro "Sexyama" Akiyaman judotaidot (mäkin haluun osata!) ja Benson Hendersonin voitto (ja ne sen jalat!!). 

UFC loppui myöhään ja päästiin myöhään nukkumaan, aamulla herättiin joskus 9.30-pintaan (kun molemmilla oli aikainen herätys tänään niin ei voitu nukkua liian myöhään) ja päätettiin vaan hengailla sängyssä joku tunti-pari, kunnes heitettiin kamat kasaan ja lähdettiin Dunkin Donutsiin aamupalalle (Because America runs on Dunkin... Toi naurattaa aina... Minä en ainakaan juokse mihinkään sen jälkeen ku olen siellä käynyt....) ja sieltä kiertämään huonekalukauppoja sunnuntain kunniaksi. "Ghetto"-huonekalukaupat on aivan parhaita! Siellä on astetta rennompi tunnelma aina... 

Olneyvillen kaupunginosa Providencessa on siis vähän sitä huonompaa aluetta, ja se kyllä näkyy monilla tavoin. Likaista, meluista ja rakennukset eivät ole aivan parhaimmassa kunnossa. Mutta kirppiksellä/ huonekalukaupoissa oli hauska katsella tunnelmaa ja musiikki soi ja kaikenlaista oli myytävänä. Erään huonekalukaupan myyjä istuskeli meidän seurana sohvilla ja höpötteli sitä ja tätä. Ja pahoitteli minulle kun aviomieheni haluamaa sohvakokoonpanoa ei valitettavasti ole saatavilla... =D Ja vielä käynnin päätteeksi heitti C:lle fist-bump:it ennenkun lähdettiin seuraavaan kauppaan. Parasta! Niitä kauppoja kierreltiin muutama ja koe-istuttiin tuoleja ja sohvia ja höpöteltiin kaikenlaista. Aika perus sunnuntai. Palasin kotiin iltapäivällä, kun miekkosen piti lähteä töihin, ja katselin viltin alla Oscar-gaalaa. No, työt eivät maistuneet ja herraseura tuli vielä hetkeksi tänne meille sohvalle kököttämään minun kanssa ennenkuin oli aika hänenkin palata kotiin. Vielä pitäisi puoli vuotta jaksaa tätä viikonloppuelämää. Blääh. 

Ja tällaisen mukavan viikonlopun jälkeen päätän blogipostaukseni "pienillä asioilla". Minäkin olen tieni löytänyt "Just little things"-blogiin, joka siis listaa pieniä asioita joista voi olla onnellinen ja iloinen. Tässä muutama henkilökohtainen suosikkini piristämään maanantaita. 


Näillä se päivä alkaa kivasti, aina tuossa klo 13 maissa. :)


Aika itsestäänselvää...


Heitä ei ole montaa, mutta kiitos että olette olemassa! :)


Hieno tunne kun miettii mistä on tultu ja missä ollaan nyt... 


Rakastan luontoa jne, mutta kaupungit on myös niin <3


Varsinkin au pairina on helppo samaistua tuohon! 


Pelifriikkinä olen samaa mieltä. Saanen lisätä, 
vielä parempaa on: "Beating someone elses high score" =D

Eipä mulla sitten muuta tähän hätään! Palailen bloggailemaan taas jossain vaiheessa. =)

2 kommenttia:

  1. Ei kuulosta huonolta viikolta flunssasta huolimatta. Muistelen Kanarialla Hootersissa, että eka kerran, kun tytöt jättivät tarjottimet ja lähtivät loikkimaan jalkakäytävälle, ajatelleeni että mikä niille nyt tuli, mutta pidempään seurattuani huomasin toiminnassa tietyn kuvion......
    Ne friteeratut suolakurkut kyllä ihmetyttää, miten sellainen voi olla hyvää......yritän tulla kokeilemaan itte. Ja et sunkaan vaan syönyt mitään donitseja...vai?

    VastaaPoista
  2. Ei se hirveen huono ollu... Tää räkätauti ja yskä (nyt enää yskä) alkaa kyrsiä kyllä parin päivän jälkeen, ja mieluusti kun välttäis sen keuhkoihin leviämisen, ihan tämän mun tautihistoriankin takia. Hooters on hyvä ravintola, mutta en mä niitä eukkoja kyllä minään ihmeellisinä pidä. Niillä nyt on topit ja shortsit päällä, naama yleensä aika keskiverto. Ei mun ukkokaan niistä piittaa, se välittää enemmän UFC:stä ja niistä wingseistä. Friteeratut suolakurkut ranch-dipillä ON hyviä, terveisin yksi joka vihaa suolakurkkua! Ja kyllä, sunnuntain kunniaksi söin sekä bagelin että donitsin. Olin kyllä täynnä seuraavat 8h sen jälkeen, viime aikoina en oo syöny hirveesti mitään.

    VastaaPoista