keskiviikko 22. helmikuuta 2012

My 15 minutes of fame ja muuta höpöhöpöä

Tässä kun flunssaisena istun kotosalla, niin mikäs sen parempaa puuhaa kuin blogin päivittäminen taas pitkästä aikaa! Taisi iskeä tällainen lopputalven/alkukevään flunssa, ja onhan siitä jo pari kuukautta aikaa edellisestä nuhasta, joten oli jo aikakin taas tuhota nenäliinoja... Pari päivää olen jo ollut kipeänä, mutta sellaista elämä on. Kuppi kuumaa panadol-jauhe-flunssalääkettä on taas nautittu, ja nyt odotellaan. 

Sain tuossa ystävänpäivän aikoihin (ja vieläkin kai) nauttia tästä tunnetusta "15 minutes of fame"-ilmiöstä. Cultural Caren väki pyysi minua kirjoittamaan pientä tarinaa ystävänpäivänvietosta täällä USA:ssa, ja se teksti on nähtävissä osoitteessa www.culturalcare.fi. Höpöttelin siellä vähän kaikenlaista. =)

Oma ystävänpäivä meni töissä, ei mitään sen ihmeempää tullut tehtyä, sain host-isältä Bath&Bodyworksin tuotteita ystävänpäivälahjaksi. C:n kanssa ei tullut tehtyä mitään ystävänpäivänä, kun molemmat tosiaan oli töissä, eikä viikonloppunakaan tehty mitään sen ihmeempää. Aika tylsältä kuulostaa, mutta oli ihan hauskaa silti (kuten aina). =)

Viime lauantai-illan vietimme C:n kanssa täällä meillä lastenvahtipuuhissa. Ihanaa kun nämä host-lapset käyttäytyvät kun C on paikalla. Olivat toki aika hyper, kun olivat niin innoissaan, mutta muuten meni oikein hyvin. Itsellänikin oli rennompi ilta. Pelattiin Guitar Hero:a, kokkailtiin, syötiin jäätelöä ja katsottiin vähän leffaakin. Ei paha. Ja lauantaina yöllä, kun host-isä palasi kotiin, lähdettiin kohti Providencea tuttuun tyyliin, ja olin siellä eiliseen saakka. Sain nimittäin pari päivää ekstravapaata nyt kun lapsilla on hiihtoloma. Eilen päivällä tulin kotiin, hengailin vaan kipeänä itsekseni, host-isä ja lapset tulivat kotiin hetkeksi  ja siitä sitten lapset lähtivät kavereidensa luokse sleepoverille, host-isä lähti naisystävänsä kanssa sleepoverille ja en tietysti halunnut olla pekkaa pahempi, joten C tuli tänne meille sleepoverille. =) Kaikki olivat tyytyväisiä. 

Nyt ollaan jo keskellä viikkoa, tänään olen rentoutunut ja sairastellut, parin tunnin päästä täytyy viedä host-poika jääkiekkotreeneihin ja sitten varmaan ilta laiskotellaan taas. Huomenna toivon olevani terve, sillä saan viihdyttää host-lapsia ja heidän kavereitaan hyvän aikaa. Tarkoituksena olisi ainakin käydä katsastamassa Star Wars 3D ja jotain. Joten huominen on nopeasti hoidettu pois alta. Perjantaina olen töissä illalla ja myös lauantai-aamuna pari tuntia ja sitten olenkin taas vapaalla loppuajan. Ensi viikolla takaisin koulurytmiin, ja pääsen menemään salille ja muuta mukavaa. Ja kohta edetään jo maaliskuuta! Hurjaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti