maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulu ohi, kuten myös lumimyrsky!

Heipä hei taas kaikki tuhannet blogiani seuraavat kauniit ihmiset! Lapsilla on joululoma, ja joulu tuli ja meni, mutta hauskaa oli! 

Kuvittelin että koti-ikävä iskisi pahastikin jouluaattona, mutta muutamaa huulen täristelyä White Christmasin tahtiin lukuunottamatta oli oikein hauska päivä. Aamupäivällä ajeltiin Somervilleen (Cambridgen vieressä) host-isän vanhempien luo joulunviettoon. Siellä oli meidän porukan ja vanhempien lisäksi myös host-isän kaksi siskoa ja niiden lapset. Meno oli aika villi, vaikka oli vain 3 lasta paikalla! Joulupukki oli käynyt sielläkin, ja löysi jopa minut. Sain host-isän vanhemmilta joululahjaksi ihanan kylpysetin missä on kaikki voiteet ja sienet ja suolat ja ties-mitkä. Host-isoäidin kanssa juteltiin kaikesta taivaan ja maan väliltä ja juotiin valkoviiniä. Oli kyllä rentouttavaa! Ruuaksi oli jouluinen klassikko (?) calzone, mac&cheese sekä salaattia. Jälkkäriksi kakkua ja piparminttujäätelöä. No, söin calzonen sisällön salaatin kanssa, mutta kakunpalan ja jäätelöpallon söin hyvällä omallatunnolla.

Illalla palattiin kotiin ja lapset pyörivät kuin hyrrät kunnes menivät nukkumaan. Heräsin joulupäivän aamuna kli 7.10 siihen kun jompikumpi lapsista oli potkinut/tökkinyt musiikkia soittavaa lahjakassia... Mikä kerrassaan ihana tapa herätä! Lapset saivat kauhean vuoren lahjoja, ja pojan lemppari (ja ainut toive!!!) oli Stigan jääkiekkopeli, jossa tietysti oli (niinkuin niissä yleensä nyt on, ainakin Euroopassa) ukkoina Suomi ja Ruotsi. Tosin hän sai myös extra-ukkelit Boston Bruinsin väreissä, joten siinäpä sitten pistettiin pystyyn harvinaislaatuinen turnaus Suomi vastaan Boston Bruins. Suomi voitti, mutta joukkue olikin hieman kokeneempi kuin paikallisjoukkue... =D

Tänne itärannikolle iski mukava talvimyrsky, ja naureskelinkin että mikä myrsky mukamas, kun ei mitään kuulu ja vähän satoi lunta... No. Tänään sitten tuli totuus ilmi: lunta oli ovelle saakka joku melkein 40cm ja auton sai kaivaa lumesta esille. Siis kirjaimellisesti kaivaa. Mentiin lasten kanssa kahlaamaan lumessa ja pulkkailemaan pariksi tunniksi, ja nyt on koko seurakunta ihan finito. Päivälliseksi on luvassa grillattua kanaa, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti