perjantai 10. joulukuuta 2010

Ensimmäinen työviikko ja (lähes) vapaa viikonloppu!

Terveisiä kylmästä ja aurinkoisesta East Walpolesta! New England näyttää parasta puoltaan, ainakin säätä! Tulin tänne viikko sitten, ja kerran olen nähnyt pilviä! Lämpötila on suurimmaksi osaksi pakkasen puolella, ja tuuli on "raikas", mutta eipähän ainakaan tule taivaalta mitään alas!

Ensimmäisen viikon jälkeen voinkin ruveta listailemaan plussia ja miinuksia, ensin plussat:

+ Hinnat! Ruoka on halvahkoa, lähellä on outlet + tuhat ostoskeskusta, ja mikään ei maksa melkein mitään. 

+ Ruoka! Sanokaa mitä sanotte, mutta ainakin karpin elämä on yhtä juhlaa täällä hampurilaisketjujen ja buffet-ravintoloiden maassa! Ainahan voi sanoa "Hold the bun!". Tämänhetkiset lempiravintolat ovat Five Guys (hampparimesta) ja tämänpäiväinen löytö nimeltä Chipotle Mexican Grill. CMG:stä otin salaatin possunlihalla. Päälle runsaasti juustoa, guacamolea, ja sour creamia, ja kotona vielä kyytipojaksi vähän (okei, paljon) parhainta majoneesia, Hellman'sia. NAM!

+ Liikenne! Kaikki mitä on opittu autokoulussa on syytä unohtaa, ja painua muiden mukana. Ja mikäs sen helpompaa! Vilkku on lisävaruste, ja kaistanvaihto on suositeltavaa n. 5 sekunnin välein. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä viisikaistaiset (yhteen suuntaan) moottoritiet ja automaattivaihteinen auto, meistä jokaisesta löytyy yhtäkkiä pieni Tommi Mäkinen. Tänäänkin huomasin risteyksessä, liikennevaloissa, ollessani kaistalla 3/5 että "Ei perhana, täytyiskin olla kaistalla 5/5 ja kääntyä!". No, eipä mitään, vilkku päälle, vähän vilkuttelua ja selitteleviä käsimerkkejä ja kahden kaistan yli. Ja hyvin meni! =)

+ Valikoima! Kaikkea on, ja paljon. Eri kokoja, merkkejä, laatuja, ihan jokaiseen makuun. 

+ Karkit! USA on yhtä paljon sokeria syövän kuin sokeria välttävänkin ihmisen taivas! Russell Stover tekee nameja juttuja, ja sokeriton Jell-O suklaamousse on aivan taivaallista! Ja lasken karkiksi myös Atkins Advantage-patukat joita menee vähän liikaa... 

+ TV! Kun on oma telkkari, 300+ kanavaa ja On Demand, aika kuluu sujuvasti.

- Liikenne... Niin, liikenne on kivaa, mutta välillä moottoritiellä saa edetä pelonsekaisin tuntein. 

- Keli... Täytyykö aina tuulla? Posket tuntuu 10 sekunnin ulkonaolon jälkeen siltä kuin olisi saanut kemiallisen kuorinnan...

- Lasten koulun säännöt... Lapset pitää tuoda tasan klo 8, mutta jos haluaa välttää autojonon (50 autoa matkalla jättämään lapset kouluun), täytyy olla pihalla jo 7.45 ja kököttää. Lapsia kun ei saa jättää minuutiksikaan yksin. Siis se on ilmeisesti jopa rikos. Ja sama homma koulun jälkeen: liitytään parkkipaikalla autojonoon, vastuuhenkilö merkitsee lapulle ketä on tultu hakemaan, ja lapset saatetaan oikeaan autoon. Ja lapset jotka asuvat esim. 200-300m päässä ja vanhemmat eivät ehdi kyyditsemään, menevät bussilla. Tämä ei ole vitsi.

No, tässäpä tätä taas. Nyt nauttimaan vapaasta illasta, ja huomennakin on kuulemma vapaata johonkin klo 16 asti, ja illalla hengailua lasten kanssa. Ja sunnuntaikin taitaa olla vapaa. Awesome!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti