lauantai 18. joulukuuta 2010

2 weeks down, 50 to go!

Selvisin kunnialla taas yhdestä viikosta! Host-lasten kanssa meni ihan hyvin, ja viikko oli aika rento.

Kohta on joulukin jo, tarkemmin ottaen ensi perjantaina. Ja näillä himmeleillä amerikkalaisillahan joulu on vasta lauantaina. Sain huoneeseen pienen muovikuusen ja koristeita, ja kokosin sen vähän aikaa sitten. Ei kyllä ole mikään varsinainen joulufiilis, koska lunta ei ole lähimaillakaan... Euroopassa on lumikaaos, Midwestissä on lumikaaos, kaikkialla on lumikaaos paitsi täällä: meillä on sininen taivas ja täyttä auringonpaistetta nyt toista viikkoa... Yhtenä päivänä on satanut vettä, ja kaksi kertaa tuli 3 hiutaletta lunta. 

Eilen tuli koettua Interstate 95 ihanine kaistaavaihtavine kanssa-autoilijoineen... Ajelin East Walpolesta ensin Boston-Providence Highwayta ja sitten I-95 Wellesleyyn hakemaan kaverin, sieltä ajeltiin samaista interstatea Wrenthamin outletteihin (mitään en ostanut, en...), sieltä Walpoleen syömään, kaveri takaisin kotiin Wellesleyyn ja sieltä East Walpoleen kotiin... (Google maps voi kertoa ajomatkan, olisiko ehkä yhteensä 60 mailia?)

Outletista en ostanut siis mitään....muuta kuin Guessin kengät ($29.99, ei voinut jättää hyllyyn!), Tommy Hilfigerin neuleen ($19.99) ja Reebokin special edition Boston-t-paidan ($9)... Onneksi oli eilen palkkapäivä! 
Ja huomenna kaverin kanssa Bostoniin! Tämä viikonloppu on kyllä ollut aivan paras, on ollut seuraa ja tekemistä ja nähtävää. Tänä iltana olen "töissä" kun host-isä lähtee baanalle. Huomenna taas valtateiden kuningatar hyppää ratin taakse ja ajaa Quincy Adamsin asemalle (Bostonin eteläpuolella) ja sieltä metrolla keskustaan. Saas nähdä miten käy... Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti