torstai 28. lokakuuta 2010

Töitä, isovanhempia ja finansseja

Tänään on ollut hyvä päivä! 

Aamu alkoi käynnillä A:n isovanhempien luona. Ovat kyllä niin hauska pariskunta! Vietettiin siellä pari tuntia höpötellen. Vaikka mä olenkin vaikea vieras kun en syö enkä juo "mitään". "Mitään" on tässä kohtaa kahvia, teetä, keksejä, kakkua eikä edes jäätelöä! (Söin sen sijaan äsken grillikylkeä: niille jotka ihmettelevät mitä syön...) No, kaapista löytyi light-limsaa ja visiitti pelastui. 

Kun päästiin kotiin, laskettiin A:n kanssa vähän finansseja ja todettiin että mulla on jopa varaa maksaa kaikki maksut Jenkkejä varten! Hammaslääkärikin! Tämä oli todellakin helpotus, ei vissiin tarvitse edes Luottokunnalta pummia rahaa tällä kertaa... Iso HURRAA sille! Onhan tässä töitäkin tehty (5 vuoroa tällä viikolla, 4 viime viikolla, tunteja tulee tässä kuussa kunnioitettavat 114...), mutta todella upeaa että F&F:n avustuksella saan kaikki maksut hoidettua. Se jättää mahdolliset synttärirahat, joulubonukset, ynnä muut (Veronpalautukset!!! Piti saada määrä X, soittivat etten ole ilmoittanut ulkomaantuloja -> PANIIKKI -> tuloksena 100€ lisää veronpalautuksia. Woot?!) sitten käytettäväksi mm. Victoria's Secretiin, Abercrombie & Fitchiin, Macy'sille, Filene's Basementiin jne... Ja ONNEKSI tulen asumaan 20min lähimmästä IKEAsta. =D

VS:lta täytyy hankkia ainakin niiden ihania 5/25-alkkareita ja PINK-mallistosta kaikenlaista. A&F nyt vaan on pakko, koska, no, se on pakko. Sen jälkeen voikin tyhjentää Macy'sin farkkuosaston ja... Niin, ja asun myös 10 mailia lähimmästä outletista, joten lopun voittekin arvata. Kuka on keksinyt "2-piece conceptin" USA:n lennoille? Mihin se 46kg muka riittää vuodeksi, jos kaksi ihmistä sai _viikossa_ kasaan 56kg NYC:ssä?! Thank (insert preferred deity) for UPS! 

Välikommenttina tähän: shoppailu tulee olemaan todellakin kivampaa kun oon ehtinyt vähän kutistua tässä kesän aikana. Odotan todellakin sitä että esim. Macy'siltä voi katsella koko valikoimaa yhden kerroksen sijaan. Okei, yksi kerros on paljon enemmän kuin minkään Suomen kaupan plus size-osasto, mutta silti. 

Töissäkin meni ihan kivasti, 14-20-vuoro palvelutiskillä meni ihan chillisti ja huomenna uusiksi! Ja lauantaina kassalle 7.15-15.15. Sitten ruhtinaalliset 2 päivää vapaata. Jotka menee siihen, että mahdutetaan edes osa 4 vuoden aikana kerätyistä kamoista pahvilaatikoihin. 

Huomenna on palkkapäivä, ja rahat on jo käytetty: 400€ menee suoraan vakuutukseen, maanantaina lääkärintarkastus, sitten viisumimaksu ja 8.11 viisumihaastattelun lisäksi hammaslääkäri. No, menevätpähän rahat ainakin hyvään käyttöön! 

Nyt kymppiuutiset, jotain, sitten A kotiin ja uusin jakso Survivor: Nicaragua!

1 kommentti:

  1. Olet niinkuin jo käyttänyt etukäteen kaikki "ylijäämä"rahat shoppailuun....ja se IKEA.....ja en kyllä laahaa yhtään rekkalaa kotiapäin sitte

    VastaaPoista