maanantai 25. lokakuuta 2010

Aika aloittaa blogi! Lähtöön 34 päivää...

Noniin! 
Mikäpä sen parempi tapa viettää flunssantäytteistä syntymäpäivää kuin aloittamalla blogi! Ranskan reissulla "piti" bloggailla KAIKESTA ja USEIN, ja siihen se jäi. No, tuntuu kuitenkin siltä, että tältä reissulta riittää kerrottavaa sen verran että ehkä saadaan tänne jotain sisältöä.

Blogin kieli tulee olemaan fiilispohjalta suomi, ruotsi tai englanti - useimmiten kuitenkin epämääräinen sekoitus edellämainittuja. 

No: itse asiaan. Ja tämä postaus ei sitten ole mikään lyhyt... =D
"Syftet med denna blog är..." NO EI VAISKAAN! (Novia-huumoria...) Tänään tuli viralliset lentotiedot, eli 29.11. pitäisi klo 8.20 istua mukavasti monkey class-istuimella valmiina rullaamaan kiitoradalle. Sieltä Frankfurtin kautta (pelkäsin jo että laittavat Heathrowin kautta, onneksi ei!) tutun ja turvallisen JFK:n terminaaliin 1. Lennot hoitaa myöskin tuttu ja turvallinen Lufthansa, eli luvassa pitäisi olla suht jees lento. 2h35min (as if!) HEL-FRA ja sieltä 8h45min (kuten myös, as if!) TjeiEfKeille. Onneks molemmat lentokentät on jo aiemmilta reissuilta tuttuja, joten luultavasti homma hoituu hyvin. 

Lähden siis au pairiksi "Uuteen Englantiin", Massachusettsin osavaltioon. Tulen asumaan puolen tunnin ajomatkan päästä Bostonista (mutta kuka hullu sinne nyt autolla ajaisi!). Lapsia perheessä on kaksi: 6v poika-M ja 10v tyttö-M. Lapset totesivat jo Skypessä että me ollaan sitten M-kerho. Sopii hyvin! Perheen täydentää host-isä T. 

No, miksi päätin lähteä? Hyvin simppeliä: vaihtoehtona olivat vuosi "jossain" tekemässä "jotain" sillä välin kun tuo komeampi puolisko päättää opintonsa TAI osa-aikatyöt kaupan alalla odotellen samaa asiaa. Olen toki viihtynyt töissä hyvin, ja suurin osa kollegoista on aivan huippuja, mutta noista kahdesta vaihtoehdosta valitsin kuitenkin sen mielenkiintoisemman. Eli Jenkkeihin, mars!

Paljon asioita on tosin vielä hoidettavana ennen kuin päästään tuohon marraskuun loppuun:

- Viisumiasiat (Haastattelu, kuvat ja muu paperisota)
- Kämpän irtisanominen ja roinan pakkaaminen laatikoihin
- Lääkärit: tavallinen, naisten ja hampi. Ei kiva!
- Pakkaaminen reissua varten (no, siihen menee se 5min)
- Host-perheen lahjojen hankinta
- Liittymän sulkeminen, extra-tilin sulkeminen
- Töitäkin pitäisi tehdä?
- ...ja tuhat muuta asiaa...

No, nyt aion piristää mm. Tele Finlandin väkeä nuhaisella äänelläni ja tapella paketit pois liittymästä. Ja irtisanoa kämpän. Ja...Ja...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti