maanantai 25. lokakuuta 2010

Lisää höpötyksiä...

Nyt kun tän bloggaamisen aloittaa niin ilmeisesti juttu ei niin vain lopukaan kesken!

Sain PALJON tehtyä tänään tämän Jenkkilä-asian eteen, joten rasti seinään siitä! Kerrankin tein vapaapäivänä muuta kuin kulutin sohvaa ja tietokoneen näppistä. (Toki onhan sitä istuttu muutama tunti vastaanottamassa synttärionnitteluja Facebookissa...)

Nyt on haettu kansainvälinen ajokortti, viisumikuvat ja nettipankin koodeja, saksittu Debit-kortti, pistetty liittymän paketit loppumaan 25.11. ja irtisanottu vuokrasoppari 1.12 alkaen. It's an end of an era, kun tämän kämpän jättää. Muutettiin miekkosen kanssa tänne elokuussa 2006, tuoreina ylioppilaina. Tämän neljän vuoden aikana on ehtinyt tapahtua kaikenlaista, ja olen jopa asunut kahdessa muussa maassa tänä aikana! Ja tuli sitten hankittua yksi amk-tutkintokin, mutta siitä en ole vielä hyötynyt. Ehkä sit joskus.

Bostonin (no, Walpolen, mutta...) vuodelta odotan ennen kaikkea uusia kokemuksia ja aidosti niiden omien siipien kokeilemista. Joo, olen asunut Uudessa-Seelannissa mutta siellä oli mukana 3 läheisintä opiskelukaveria joille pystyi aina avautumaan, ja Ranskassa asuttiin yhdessä toisen puoliskon kanssa. Tällä kertaa teen sen ilman paikan päällä olevaa tukiverkkoa. Ja odotan sitä innolla! Erasmus-kokemuksesta tiedän että ihmiset jotka ovat samassa veneessä (esim. nyt matkalla au pairiksi uuteen maahan) löytävät helposti toisensa, ja kavereista tuskin tulee pulaa. Hauskinta tosin on että minä olen lähdössä ulkomaille: uuteen kulttuuriin, perheeseen, rytmiin, ja suurin osa ihmisistä kyselee miten poikaystävä tulee pärjäämään! No, kiitos kysymästä vaan. =D

Mutta tosiaan reissun osalta alkaa kaikki pikkusäädöt olemaan kunnossa, ja se ikävämpi osa odottaa: viisumihaastattelu, lääkärikäynnit ja esimerkiksi tämän viikon 5 työvuoroa. No, onpahan ainakin pätäkkää tuhlattavaksi heti NYC:n IHANASSA Century 21:ssä johon aion ehdottomasti käyttää aupparikoulun NYC-retken vapaat 2h. Metro R:llä vaan Cortlandt Streetille ja halvan designer-tavaran luvattuun maahan... Paitsi että vakuutuskin pitäisi maksaa, ja hammaslääkäri, terveystarkastus, viisumimaksu jne jne jne. Mutta minähän aion shoppailla, prkl! =)

No, nyt vähän telkkaria ja mantelileipää!



Tuolla kohta... Ja aupparivuoden aikana monesti! NYC <3



1 kommentti:

  1. Just tuli dokkari (joltain kanaalilta, en muista) shoppailuaddikteista......ettet vaan joutuis kiikkiin T. Arvaa kuka

    VastaaPoista