tiistai 22. toukokuuta 2012

Kesän alku häämöttää...

Tämä kevät on kyllä ollut yhtä vuoristorataa. On ollut muuttoa, oikeusjuttua, erään tutun ihmisen vanhemman sairastuminen, miekkosen auto-ongelmat, host-tytön teineilyn alkaminen, ja sitten vielä nämä normihommat päälle, draamaa ja sitäsuntätä siellä Suomessa jne... Tässä parin viime kuukauden tärkeimmät jutut, ja muutama noista on tapahtunut ihan tässä viikon-parin sisään. 


Joku huvimaja-hökötys Bostonissa, matkalla New England Aquariumiin


Hyvääkin on tapahtunut, paljon. Päivät au pairina vähenevät kovaa tahtia, 98 taitaa olla numero kalenterissa tänään. Loppu on lähellä, ja sekaisin tuntein alan pikkuhiljaa valmistautua viimeisiin kuukausiin. Elokuun lopussa homma on sitten ohi, ja kesähän tunnetusti menee nopeasti... Vielä on koulutehtäviä ja kurssi, ja kesäkuun puolessavälissä saan äitini ja toisen veljistäni tänne vieraaksi. Siinä samalla alkaakin myös lasten kesäloma, ja päivät täyttyvät altaalla hengailulla ja grillikekkereillä, toivon mukaan. 


Ihanan värinen puu, löytyy tuosta makuuhuoneen ikkunan ulkopuolelta.


Odotukset kesälle eivät ole kovin korkeat, ihan raha-asioiden takia. Mutta kotiseutumatkailua odottelen, kunhan tuo yksi saa autonsa korjattua. Varsinkin koska tämä kotiseutu on täynnä upeita paikkoja. Tarkoituksena olisi ainakin ajella Hampton Beachille (ja mahdollisimman monelle muulle beachille...), ehkä Maineen ja lupasi C viedä minut jossain vaiheessa Hamptonsiinkin (se rikkaiden "kesämökkialue" Long Islandin päässä). Äidin ja veljen kanssa käydään tsekkaamassa Cape Cod ainakin. 



Kuvaa viime viikonlopulta, rantakausi on avattu! (Ja selkä ja naama ovat myös sen näköiset....)

Eli elämä jatkunee kovalla vauhdilla ja tahdilla, ja päivät vain vähenevät. Kovasti jännittää jo tuo elokuun loppu. No, sitä ehtii murehtia sitten, nyt nautitaan lämpimistä ilmoista. Ensi viikonloppuna olen vapaalla pe-ma, sillä on Memorial Day Weekend, ja se tarkoittaa myös kesän virallista alkua! Here we go! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti