tiistai 8. toukokuuta 2012

Holy guacamole, Batman!

Sain tänään sähköpostia....


Että pitäisi lentojakin ruveta miettimään... Ei kai nyt vielä! Ja sitäpaitsi saa nyt nähdä teenkö ns. "omia järjestelyitä" noiden CCAP:n lentojen sijaan... Siltä pahasti näyttää. Muutama tärkeä puhelu on tänään jo soitettu. Seuraava askel selviää lukijoille 28. elokuuta jälkeen. Silloin en enää ole au pair, ja voin kertoa mitä on luvassa seuraavaksi. Joten stay tuned, this is gonna be good! ;)

Sain myös pyynnön kirjoitella jotain au pair-ajastani CCAP:lle. Siitä tulee varmasti hauskaa! Kerrottavaahan on ollut, sen tietävät kaikki kaverit, tutut, perhe ja kaikki tämän blogin lukijat. 

Viikonloppu oli kiireinen mutta mukava. Lauantaina kävin lasten kanssa katsomassa The Avengers. Oli muuten huippuleffa! Sieltä Qdobaan syömään ja sitten hakemaan C meille kakkos-auppariksi, niinkuin yleensä. Sunnuntai oli aivan mahtava! Lähdettiin Braintreen South Shore Plaza-ostoskeskukseen hillumaan ja aikaa tappamaan, ja siitä päätettiin lähteä ajelulle. Eksyttiin sitten New Hampshireen saakka! (Ei se nyt tosiaan mikään pitkä matka ole, mutta silti...). Ajeltiin landella ja käytiin Hampton Beachilla haistelemassa raitista meri-ilmaa. Ihana päivä! <3

Uusi viikko alkoi taas eilen, 15 samanlaista jäljellä. Hurjaa!!! Aika kuluu NIIN nopeasti! Perheen uusi au pair on jo valittu, skypettelin hänen kanssaan eilen, ja hän vaikuttaa todella mukavalta. =)

Tässäpä tätä taas oli, palaan asiaan myöhemmin tällä viikolla, josko vaikka saataisiin niitä kuviakin tänne joskus! 

(PS: Gossip Girlin katsojat haloo: EI OLE TODELLISTA!! Ensi viikolla on season finale, ja siis huhhuh...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti