keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Soundtrack of my life...

Ajattelin näin keskiviikkoillan kunniaksi (pikkulauantai!) listailla vähän fiilisbiisejä...  Tänään tuli täyteen 16kk aupparointia, vielä 5 jäljellä ennenkuin on aika siirtyä muihin puuhiin. Teknisistä syistä en voi kertoa julkisesti suunnitelmistani vielä, mutta kunhan au pair-aika loppuu, niin sitten voin paljastaa mitä elämässä tapahtuu seuraavaksi. =)

Eli tässä rentoutuessa, Frasieria katsellessa ja Mike's Hard Lemonadea (vain yksi, huom!) nautiskellessa on hyvä listailla vähän fiilisbiisejä. Taisin postailla jo kauan sitten joitain biisejä, joten saattaa olla että jotkut nyt sitten mainitaan kahdesti, mutta voi voi... Tästä sitten Youtubeen niin voitte kuulla minkälainen soundtrack elämään kuuluu, ainakin tällä hetkellä. 

Luke Bryan - Country Girl (Shake It For Me) Tätä on hoilattu julkaisusta saakka varmasti ainakin viikoittain, jollei jopa päivittäin! Ajelin juuri äsken kotiin C:n työpaikalta ja autossa yksin istuessa on hyvä lauleskella. En ole mikään country-fani, mutta tästä biisistä tykkään kovasti!

NKOTBSB - Don't Turn Out The Lights Host-perheen suuri suosikki, ja host-isän autossa ajellessa se yleensä pärähtää soimaan. Ja koko jengi (minä mukaanlukien tietysti!) vetää fiiliksissä koko biisin läpi... Kaunista! 

Duck Sauce - Barbra Streisand Tästä on tullut melkein klassikko host-lapsien kanssa. Minä ja host-tyttö svengataan aina mukana, ja host-poika huutaa "EIIII TÄTÄ!!! TÄMÄ JÄÄ PÄÄHÄN SOIMAAN!!!" =D

Ozzy Osbourne - Crazy Train Host-poika pyytää aina tätä kun ajetaan jäkisharjoituksiin. Sopii myös hetkiin, jolloin ajelen pitkin kyliä auto täynnä lapsia... 

Dropkick Murphys - I'm Shipping Up To Boston Kuulin tämän biisin ensimmäisen kerran jouluaattona 2010. Olin juuri tullut tänne 3 viikkoa aiemmin, ja olimme ajelemassa Somervillea kohti (Bostonin vieressä), host-isän vanhempien luo. Oli aurinkoinen päivä, joulutunnelmaa ei oikein ollut, mutta tosi hyvissä fiiliksissä olin. Se hetki jäi mieleen, kun ajeltiin Bostoniin päin ja fiilisteltiin tämän biisin tahtiin koko perhe. 

Ice Cube - It Was A Good Day Tästä tulee mieleen viime kesä, ja biitsipäivät ja avoautolla kruisailu. Ehdoton fiilisbiisi, lyriikoista huolimatta. 

Avicii - Levels Tarviiko edes selittää? 

Big Sean (feat. Chris Brown) - My Last Jotenkin vaan iskee. Saattaa olla että elokuussa tämä soi vielä enemmän... Tai ehkä ei sittenkään. Ei sitä tiedä. 

Beastie Boys - No Sleep Til Brooklyn Biisi, josta tykkään minä, host-lapset, host-isä sekä C. Guitar Heroa pelatessa pakollinen. 

Jason Derulo - Ridin Solo Host-pojan toinen lemppari. Hauskaa myös yllättää host-isä hoilaamasta tätä huoneessaan... =D (Tosin välillä se voi laulaa Eye Of The Tigeria tai niinkuin tässä viime viikolla, koko päivän se hoilasi Chamillionairen Ridin' Dirtya... Että joo...)

Wiz Khalifa - Roll Up (ja No Sleep) Räpin puolelle menee, mutta hyviä biisejä. 

LMFAO - Sexy And I Know It Lapset rakastavat tätä! He päättivät jo, että tätä täytyy soittaa joka perjantai kun haen heidät koulusta, ja viikonloppu alkaa. Selvä se... 

Eiköhän tässä ollut jo muutama... Näin että tässä viime päivinä on blogissa ollut kauhea yleisöryntäys. Pistäkää toki kommentteja tai kysymyksiä jos niitä on! 

Tähän loppuun voin tarjota kuvan Prudential Centeristä, kuvan otin Quincyssä, JFK-museon pihalta ihkudaa-kamerallani. =)




2 kommenttia:

  1. Jo on lista......ainut nimi minkä tunnistin on Barbara Streisand, enkä sitäkään biisiä. Silti en tunne olevani mitenkään tietämätön. Nykyään vaan kaikki, jotka osaavat avata suunsa, tekevät myös levyn. Että se siitä......

    VastaaPoista
  2. On aikamoista variaatiota kyllä... Ja on se nyt kumma jos et Crazy Trainia tiedä!! Ja Barbra Streisand on biisin nimi, ei artistin... Se on sellanen teknorallatus. Et varmasti tykkäis kummiskaan.

    VastaaPoista