sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Vihdoin päivitystä!

Huhhuh, en meinannut edes tänään saada kirjoitettua mitään. Laiskuus on iskenyt taas pahemman kerran! No, yritetään nyt vähän päivitellä, kun viimeksi kirjoittelin kunnolla 11. lokakuuta. Ei hyvä!

Ensinnäkin: extension-hakemukseni hyväksyttiin, joten nyt se on virallista! Viimeinen työpäivä näillä näkymin on 28.8.2012. Jeejee! (Eli vielä pitäisi melkein 10kk jaksaa...). Ja jos en maininnut sitä aiemmin, niin sain myös Massachusettsin ajokortin hommattua, joten sekin asia on hoidettu. 

Tässä välissä olen jo ehtinyt viettää 3 kokonaan vapaata viikonloppua! Mahtavaa! C tosiaan sai kämpän Providencesta, tosi läheltä keskustaa, joten viikonloput tulee vietettyä täällä. (Eli nytkin hengailen kakkosasunnolla...). Viikonloput ollaan vaan rentouduttu ja pelattu ja chillattu. 

Viikot on mennyt tuttuun tapaan töissä, eipä oikeastaan mitään ihmeempää mainittavaa siitä. Host-poika täytti lokakuun lopussa 7v, ja mun omat synttärit oli muutamaa päivää ennen, joten on saatu juhlia oikein koko rahan edestä. Muistettiin minua lahjoillakin, mahtavista mahtavin poikkikseni kävi hakemassa minulle oman PS3:n, ja host-isältä sain lahjakortin GameStopiin, joten illat menee pelatessa. =) Call of Duty: Black Ops on SE juttu tällä hetkellä. Tai ainakin tiistaihin saakka kunnes Modern Warfare 3 julkaistaan. Nörtti kun olen, niin tietysti olen jo varannut oman kappaleeni, ja saan sen noutaa heti puoliltaöin tiistaina jos haluan. Ehkei nyt kuitenkaan mennä niin pitkälle, mutta heti tiistaiaamuna meinasin kyllä hakea pelin. 

Meillä oli halloweenia edeltävänä viikonloppuna lumimyrskykin, tosin Providencessa ei tullut lunta lähes lainkaan. Walpolessa oli tullut enemmän, ja sunnuntaina sain puhelun host-isältä, "turha tulla kotiin, meillä ei oo sähköä". Ihan jees, sain pitkän viikonlopun, kotiin menin vasta maanantaina päivällä. Lasten koululla oli sähköt poikki kaksi päivää, joten lapsukaisten kanssa hengailtiin kotona ja käytiin leffassa jne. Halloweeniltana istusin kotona pelailemassa, ja lapset kävivät trick-or-treat-kierroksella isänsä kanssa. 

Tämän viikonlopun sain myös kokonaan vapaaksi, koska perheellä oli menoa perjantaina ja lauantaina, ja eivät tarvinneet minua. Vielä n. 5h meinasin olla täällä, ja sitten on valitettavasti taas aika palata kotiin Walpoleen ja valmistautua uuteen viikkoon. 

En usko että on mitään muuta kirjoitettavaa tällä erää, mutta meinaan palata asiaan taas lähiaikoina. Elämä rullaa tasaista tahtia, joten mitään maata mullistavaa kirjoitettavaa ei oikeastaan ole. Jos jollain lukijalla on toiveita aiheista tms, niin pistäkää toki kommenttiboxiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti