keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Blogitauko for the win!

Hengissä olen edelleenkin, vahingossa pidellyt aikamoista blogitaukoa. Yritän perjantaina kirjoitella viime aikojen tapahtumista. Luvassa mm. synttärijuttua, lumimyrskyä, sähkökatkoa, halloweenia, videopelejä yms. :) On vain ollut niin kiire viime viikot ettei blogi ole oikeastaan edes käynyt mielessä. No, viikonloppuna asiaan tulee muutos!



Synttäri-ilmapallot, jotka sain host-isältä :)


C:n kämpän ulkopuolelta viime viikonloppuna... Lunta!!!

7 kommenttia:

  1. Hei! Kiva lukea blogiasi ja kokemuksiasi 10 kuukauden ajalta! Olen cultural care au pair myös, saavuin Salemiin (hieman Bostonista pohjoiseen) kaksi kuukautta sitten.

    VastaaPoista
  2. Linda: Jep! I'm back! Good as new, and twice as ugly! :D

    Anonyymi: Kiitoksia vaan, hauskaa että porukka löytää blogini! :) Ai asut Salemissa? Miten olet viihtynyt?

    VastaaPoista
  3. Olen viihtynyt tosi hyvin, isäntäperhe on ihan huippu ja lapset ottanut hyvin vastaan. Tällä hetkellä isäntäperheeni myy taloaan ja kun talo saadaan myytyä, niin edessä on muutto Newtoniin :)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa tosi hyvältä! Newton on kiva paikka, ja siitä on tosi helppo hypätä paikallisjunaan ja mennä Bostoniin. :)

    VastaaPoista
  5. Kiva blogi sinulla! Itse en ole Amerikassa vielä käynyt ja onkin kiinnostavaa kuulla miltä suomalaisesta tuntuu siellä olla ja miltä kulttuuri vaikuttaa. Oletko siis kauan asunut siellä ja mitä teet? Kyllähän tässä on ollut vähän salaisissa suunnitelmissa lentää sinne suunnalle täältä Briteistä jonkun väliloman aikana :> Aika moni suomalainen taitaa myös suoritta Master´s degreen USA:ssa.

    BTW; Luin nopeasti tekstisi läpi ja katsoin ensin että synttäri-ilmapallot "hot-isältä" :D Ajattelin, että sulla on hottis host-perheen isä tai jotain. Heh.

    hyvää joulunaikaa sinulle!

    VastaaPoista
  6. Oho, katsos vaan, en huomannut tätä kommenttia ollenkaan aikaisemmin! Kiitoksia vaan kehuista. Olen asunut täällä kohta 13kk, olen au pairina n. 30-40min ajomatkan päässä Bostonista (ja itseasiassa saman verran kestää Rhode Islandin puolelle Providenceen). Suosittelen kyllä lähtemään tänne Jenkkeihin reissuun! Paljon on nähtävää ja koettavaa, ja kaikki on suurta ja mahtavaa. :) Ja kiitos, ja hyvää joulua sinne!

    VastaaPoista