maanantai 11. heinäkuuta 2011

Mahtava viikonloppu, as usual!

Hupsista, taas on maanantai! Musta tuntuu että suurin osa blogimerkinnöistä alkaa toteamuksella maanantaista, tai siitä että taas on kulunut viikko... =D Tämä viikko ei ollut mikään poikkeus, kun katsoin että viime keskiviikkona olen viimeksi päivitellyt. 

Loppuviikko kului todella nopeasti! Olin edelleen vähän kipeä, kurkku ja korvat vaivasivat vähän, mutta olin tuhat kertaa paremmassa kunnossa jo perjantaina. Perjantai oli täysi työpäivä, kun host-isä oli koko päivän poissa. Lasten kanssa touhuiltiin sitä sun tätä sisätiloissa, kun oli huono ilma. Kun host-isä vihdoin klo 21 maissa ilmaantui kotiin, minä ja C (joka oli täällä chillailemassa ja odottelemassa että pääsen vapaalle, ja ilahdutti lapsia tuomalla mehujäitä, nyt se on ihan pop meidän talossa...) lähdettiin syömään ja leffaan. Käytiin Patriot Placella, Bar Louiessa syömässä (kamalaa musaa, ja mahtavia ilmeitä C:ltä kun söin hampurilaista haarukalla ja veitsellä: "You're in America now, Milla! Put down the knife and fork!). Pahin musiikkikokemus oli ihme mash-up Journeyn Don't stop believing-istä ja jostain Lady Gagan biisistä... Molemmat oltiin silleen "Oikeesti?!". =D Bar Louiesta mentiin 10.30PM näytökseen katsomaan Horrible Bosses. Ja oli kyllä aivan mahtava!!! Siis törkeän hauska! Suosittelen lämpimästi! 

Lauantaina kävin tapaamassa kavereita Walpole Mall:illa ja Wrenthamin outleteilla. Mall:ilta ostin uudet uikkarit, varvassandaalit ja ison pyyhkeen sunnuntain rantapäivää varten. Siellä törmäsin saksa-A:han ja itävalta-K:hon ja chillattiin hetki. Ajelin sieltä suoraa outleteille tapaamaan suomi-L:ää ja hänen "posseaan" pitkästä aikaa. Onnistuin lähtemään sieltä tyhjin käsin! Hyvä minä! Kotiin piti palata ennen klo 17, sillä piti olla töitä. No, ajomatkalla kotiin tuli viesti "Kuudelta vasta". Okei, no ajoin kotiin. Ja siitä sitten tunnin välein tuli viestiä "Me ollaan kohta kotona", "Josko kasilta sitte" ja "Vielä 45min". Loppujen lopuksi host-perhe tuli kotiin klo 20.45, ja illan työtehtävät olivat kuunnella lasten tarinaa päivän tapahtumista, auttaa host-tyttöä kuivaamaan hiukset, ja siinäpä se. Pääsin klo 23, ja lähdettiin C:n kanssa Providenceen. Käytiin  baarissa nimeltä Hot Club, oli tosi kiva baari, suurin osa tilasta oli taivasalla, veden äärellä. Nautin drinkin nimeltä "Grateful Dead", tai jotain, jonka C kertoi olevan paikan erikoisuus... No, kyseessä oli sitten ihan aikuisten oikeasti hardcore-versio Long Island Iced Teasta... Oli....mielenkiintoista... =D Sieltä sitten lähdettiin yölliselle sightseeing-kierrokselle Providenceen, ja löydettiin mm. puisto/random alue/parkkipaikka, jossa oli isoja koristekiviä, ja siinä todettiin että kiven päällä istuessa toimii ilmainen wi-fi! =D Mahtava löytö! 

Aamuyöstä lähdettiin syömään Denny'siin, ja CVS:stä haettiin aurinkovarjo ja muuta sälää, ja otettiin suunnaksi Narragansett Beach. Oltiin rannalla klo 6 aamulla! =D Ei mitään, viltti hiekalle, aurinkovarjo pystyyn ja unta kaaliin. Nukuttiin varmaan joku 3-4h, eikä huomattu ollenkaan että ranta oli sillä välin täyttynyt ihmisistä, ja varmasti jokainen oli kuullut meidän kuorsaukset... No, eipä mitään... =D Vietettiin koko päivä rannalla, uitiin, syötiin, nukuttiin ja chillailtiin. Täydellinen rantapäivä! Ja aaltojakin oli, tällaiselle Itämeren rannalla kasvaneelle kunnon Atlantin aallot ovat aika eksoottisia. =) Ilta puoli kahdeksan aikaa lähdettiin kotia kohti, ja käytiin Texas Roadhousessa syömässä. On kerta kaikkiaan mahtava ravintola! Ja maistoin "fried pickles"... Oli tosi outoa, tiedät syöväsi suolakurkkua (hyiiii), mutta se ei maistu suolakurkulle! Weeeeird... Ruuan jälkeen olikin aika palata kotiin, rentoutuneena, palaneena ja täynnä hyvää ruokaa. Oli kertakaikkiaan täydellinen sunnuntai! 

Tähän loppuun heitän pari kuvaa sunnuntailta...


Keskipäivällä ranta vähän tyhjeni hetkeksi, mutta muulloin se oli täynnä jengiä!


Ennen kotiinlähtöä...


Rantaa riitti....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti