tiistai 19. heinäkuuta 2011

Lomaa ja hellettä...

Humps, viikko meni taas! Melkein joka päivä on ollut yli +30C, eli tällaiselle pohjoismaalaiselle aika tuskaista... Viime viikon rantapäivän jälkeen selkä oli palanut, ja paloi uudestaan (hei haloo, aurinkovarjon alla ei TIETENKÄÄN tarvii aurinkorasvaa...) ja sen jälkeen selkä näyttikin ihan virallisesti Trio-jäätelöltä... Valkoista, punaista ja ruskeaa. Hieno homma kerrassaan. 

Viikko kului nopeasti lasten kanssa touhutessa, oltiin altailla ja käytiin tekemässä kaikenlaista, oltiin puistossa ja jäätelöllä ja muuta "perus kesäsettiä". Torstai-iltana pääsin vapaalle, ja siitä alkoi meikäläisen loma, koska host-perhe lähti New Hampshireen telttailemaan! Ja jatkuu muuten huomisaamuun, vaikka host-perhe iloisena palasi parisen tuntia sitten... Vielä 10h lomaa. Mitäs sitä tekisi? 

Perjantaina C tuli meille ja vietettiin koko loma täällä. Grillailtiin (klo 14, aamupalaksi, kyljyksiä. Loman merkki.), pelattiin Pleikkaria (tietysti! C:n PS3 on täällä hoidossa, hankittiin mm. Rayman ja Red Alert. Ja tietysti Tetristä piti hakata!), katseltiin telkkua ja Netflixistä juttuja, ja ylipäätään vaan rentouduttiin tähän aamuun saakka. Oli mahtavaa olla tekemättä mitään ja olla ihan ilman suunnitelmia ja "go with the flow". Toki käytiin Ikeassa, ja C on nyt kehittämässä suurta intohimoa Daimiin... Ja Maraboun suklaaseen muutenkin... Ja maistatin Fazerin salmiakkipurkkaa (kiitos äiti!) ja sitä ainoaa oikeaa Koskenkorva Salmiakkia, ja en voinut kuin epäuskoisena tuijottaa kun amerikkalainen maistaa, ja sitten hymyilee ja toteaa että "Tää on hyvää!" Saattaapi olla C:n ruotsalais-unkarilaiset juuret jotka vaikuttaa siihen että tykkää salmiakista. Minä kun odotin "Hyihitsitääonkauheetaällöö" ja itseltäni vahingoniloista naurua... En todellakaan odottanut että se tykkäisi! =D

Huomenna palataan back to business kolmeksi päiväksi, ja sitten onkin taas viikonloppu. Massachusettsissa on hellevaroitus päällä melkein koko loppuviikon, taitaapi tarkoittaa sitä että ilmastointi huutaa hoosiannaa ja lasten kanssa ollaan altailla niin paljon kuin mahdollista. No eipä mitään... Ensi viikonloppuna taitaa leirintäalue kutsua taas. Tai no, ei sitä tiedä mitä tulee keksittyä! 


Pistetään tähän loppuun Day 3: 


Day 3: A YouTube Video


On pakko laittaa tämä honey badger-video. Pahoittelut törkeästä kielestä videolla. Tämä video on naurattanut viime aikoina monia...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti