torstai 21. helmikuuta 2013

Hei hei mitä kuuluu....?

Nyt ei runosuoni pulppua kyllä laisinkaan. Tällä viikolla olen ollut täysin aivot narikassa, kun vietän ensin n. 6-7h päivästäni tietokoneen edessä etsimässä työpaikkoja ja lähettämässä työhakemuksia (joissa KAIKISSA näyttää olevan 20-sivuinen kyselylomake joka täytyy täyttää). Sen jälkeen olen hoitanut kotihommia ja syönyt ja loppuaika on sujunut naama kirjassa. 

Hankkisin (Turkulainen konditionaali-imperfekti, huom. Pidempiaikaiset lukijat saattavat muistaa aikaisemmankin maininnan) 10 House of Night-kirjaa tässä vähän aikaa sitten, ja pakkohan ne on kahlata läpi. Olen osan niistä lukenut jo pari vuotta sitten, mutta olin unohtanut mitä niissä tapahtuu, ja uusi kirja julkaistiin kai viime syksynä, joten hankkisin sitten ne kaikki. 

Eli päivät menee tällä kaavalla: 7h unta -> 1h hengailua miehen kanssa -> 7h työnhakua -> 2h kotihommia ja ruokaa ja whatnot ja sitten voi kevyesti kulua jopa 7h naama kirjassa. Welcome to my exciting life in America! Not. 

Huomaan että kävijöitä riittää edelleen, joten pistäkää te ihanat ihmiset siellä ruudun toisella puolella jotain kysymyksiä tai kommentteja tai ideoita tai vaikka Iltalehden mielenkiintoisin "Kääk"-sanalla varustettu artikkeli tonne kommenttiloodaan ja katsotaan josko saisin tätä kirjoitteluakin tapahtumaan vähän useammin. 

PS. Meillä oli iso myrsky. Sitten tuli vettä. Sitten lunta. Sitten vettä. Aurinkoa. Eilen tuli vettä, nyt taas aurinkoa, ja Accuweather sanoo että "Another Weekend Snowstorm For New England". Ei hotsittais ollenkaan. Viikolla on ok keli (ok = mitä tahansa paitsi lunta) ja viikonloppuisin kykitään kotona kun tulee myrsky. 

Näin meillä. Kuva Googlesta.


Tämän vertailun väsäsin itse, yksi syy siihen, miksi uusi lumimyrsky voisi jäädä tulematta. Nemon jälkeen koko Rhode Island muistutti perunapeltoa, koska kaupungit ja osavaltion pomot eivät saaneet mitään järkevää aikaiseksi. Kopioin tähän mieheni sanat: "I felt like I was driving a f***in' NASA Rover on the moon while going through Rhode Island. As soon as I crossed the Massachusetts state line there were coconut palms and white sand beaches."

Että näin. Yritän palata taas asiaan jossain vaiheessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti