keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Musiikkia arkipäivään...

Nyt ei ole tullut kirjoitettua vähään aikaan, ja en tänään nyt ole oikein bloggailutuulella (ehkä perjantaina eri fiilis), mutta sen sijaan voin tarjota muutaman jotka joko soivat iPhonessa juuri nyt tai tuovat mieleen juttuja täältä Jenkeistä.

Ensimmäisenä Alex Claren Too Close. Jostain syystä tämä vaan toimii. Mahtava fiilis biisissä, vaikka video onkin aika outo. Taitaa olla aika kovassa radiosoitossa ympäri maailmaa (tai ainakin Spotifyssa on suosittu), mutta samapa tuo!


Seuraavaksi jotain aivan muuta. Nimittäin Wu-Tangin humppaorkesteri kappaleellaan C.R.E.A.M. Mieheni on suuri fani, joten kuulen tätäkin biisiä aika usein. Ei mikään huono veisu laisinkaan, mutta ei ihan eka valinta omalla playlistillä. Tämä kuuluu jenkkibiisien listaan, koska tästä tulee mieleen kaikki ghetot ja hämärät tyypit joita täällä näkee vähän väliä. Me asutaan vähän epäilyttävämmän (okei, paljon epäilyttävämmän) kaupunginosan naapurissa, ja siellä kun kävelee iltaisin niin musiikki raikaa ja marijuana haisee. Uskokaa tai älkää, mutta siihenkin tottuu aika nopeasti. Ihmisiä on joka lähtöön. Toki jotkut Suomessakin ajaa torin ympäri ja gangstailee ja kuuntelee Wu-Tangia ja muuta räppiä, mutta sen tyylinen musiikki mielestäni kuuluu enemmän tänne ympäristöihin kuin Lausteen S-marketin parkkipaikalle. (Kyllä, olen turkulainen.). Biisien tarinat kertovat tiettyjen ihmisten arjesta täällä (tai kertoivat, tämäkin klaani on ollut aktiivinen jo kymmeniä vuosia). Niistä asioista ei suomalainen, sosiaaliturvaan ja rauhalliseen elämään tottunut wannabe-Elastinen paljoakaan pysty ymmärtämään. Dolla dolla bill y'all. Ja tämän biisin melodia on muuten ihan paras. 



Sitten on pakko jakaa Toby Keithin American Ride. Hyvin, hyvin amerikkalainen biisi ja video. Katsokaa se. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Siinä näkyy kaikenlaista politiikkaan ja elämään liittyvää kritiikkiä. Ja hei, tämä on tätä "kantri"-musiikkia sitten! (Oikeesti hei. Kantrimusiikki? Kantri?!) No, jokatapauksessa. Tässä tämä taidepläjäys.


Lopuksi vielä IHANA fiilisbiisi. Tämä ei tarvitse mitään selityksiä tai selvityksiä. Ja äiti, jos et tykkää niin samapa se! =D



Tässä viihdettä hetkeksi, yritän palailla loppuviikosta ja kirjottaa enemmän miten täällä menee tällä hetkellä. Elikkä took tu juu leitör!

4 kommenttia:

  1. Hieno tää uusi ulkoasu! :) Ja biisit vaikuttaa kuuntelemisen arvoisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Haha, toivottavasti tykkäät, ajattelin nyt vaan laittaa muutaman random-biisin tänne. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Haha selvä se. Int min favorit. Men rolig biisi o video! :D

      Poista