sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Viikonloppu

Tämä viikonloppu on sujunut mukavissa tunnelmissa. Ollaan vietetty aikaa miehen kanssa kaksistaan, katseltu leffoja ja telkkaria, ja kokeiltiin virkkaamista! Huom. siis macho amerikkalaismieheni innostui kokeilemaan, ihan siitä syystä, että olisi mukavaa osata tehdä itse vaikka pari sukkia jos ei muuta. 

Perjantai-iltana oltiin vapaaehtoistyöpaikkani varainkeruutapahtumassa. Kyseessä on lähi- ja luomuruokaa myyvä työntekijöiden omistama kauppa ja kahvila pari korttelia meiltä. He keräsivät rahaa "food truck":ia varten. Eli siis...öööö...ruoka-auto? Siis ravintola pyörillä tms. Siellä oli musiikkia ja runoja ja tiesmitä. Oli ihan hauskaa viettää aikaa mukavien ihmisten kanssa. 

Eilen käytiin Wrenthamin outleteilla, New England-tyyliin Dunkin Donutsin jääkahvit kädessä käveltiin kylmänä talvipäivänä kaupasta kauppaan ja katseltiin tavaroita. Mies löysi itselleen $15 farkut. Ihan hyvä diili! Käytiin myös Bed,Bath&Beyondissa ja JoAnn Fabricsissa, eli kodinkamaa ja käsityö/askartelu/härpäkettä katseltiin ihan aikamme kuluksi.

Nyt vaan toivotaan että tärkeä paketti Suomesta löytää tänne kauas, siellä on piparimaustetta, luumuhilloa ja turkinpippuripurkkaa! Nam nam! Mieheni syö sujuvasti jo kaikkea salmiakkia (turkinpippuri volcano on kuulemma suosikki, mutta muutkin aina katoaa pussista...), joten molemmat odotetaan innolla. Paketissa pitäisi myös olla jääpalapusseja (miehen kommentti: Siis mitä? Mitä ne on?) ja leivinpaperia. 

Viikon päästä toivottavasti on joulutortut ja piparit ja laatikot tehty. Ainut mitä tänä vuonna jää puuttumaan on kinkku. Ensi vuonna sitten! 

Yritän huomenna valottaa vähän tätä maahanmuuttoasiaa, että miten prosessi on meillä edennyt ja mitä on vielä edessä. 

6 kommenttia:

  1. Mukavan rennolta kuulostaa teidän viikonloppu! :) Toivottavasti paketti tulee perille!

    VastaaPoista
  2. Jee niin kiva ku kirjottelet taas! :)

    VastaaPoista
  3. Joo toivotaan että tulee! Edelleen odotellaan...
    Suvi: Jee kiva ku seurailet blogia! Ja muutkin lukijat btw, hauska huomata että jengi käy täällä ja kommentoi. Kuka tahansa tätä lukee, niin haluan vaan mainita että kysymykset on aina tervetulleita myös!

    VastaaPoista
  4. Näin joulun alla olisi mielenkiintoista kuulla, miten amerikkalaiset yleensä viettävät joulua ja kuinka sinä aiot viettää joulua. Oletteko ihan kahdestaan miehesi kanssa vai menettekö sukulaisten luo? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen taas unohtanut kirjoittaa... Pöh. Siis amerikkalaiset viettävät joulua yleensä perheineen, pääjuhla on joulupäivänä, jolloin lapset heräävät aamulla aikaisin avaamaan lahjat, ja sitten chillaillaan kotona tai mennään sukulaisten luo joulupäivälliselle tms. Tämä on ollut kokemukseni. Monet ovat vielä töissä jouluaattona. Koristeita ja lahjoja ostetaan yleensä niin paljon kuin lompakko sallii. Tänäkin vuonna ollaan miehen kanssa kahdestaan, kun molempien suku asuu niin kaukana (Floridassa hänen, ja Suomessa tietysti minun). Perunalaatikkoa teen, ja joulutorttuja ja pipareita, ja varmaan mennään leffaan tai jotain. :)

      Poista