keskiviikko 28. syyskuuta 2011

10kk huomenna!

Hurjaa! Taas on menny 2 viikkoa viime postauksesta! Elämä rullaa sellaista tahtia etten melkeen itsekään pysy perässä. Lapset käyvät koulua ja ovat mahdottomia (poika vähemmän kuin tyttö, mutta "kirjainyhdistelmä"+esiteiniys nyt on mitä se on). Viihdyn kyllä täällä perheessä tosi hyvin, ja en missään nimessä edes pystyisi kuvittelemaan perheen vaihtoa toiseksi vuodeksi. Monet au pairit haluavat kokea esim. molemmat rannikot, tai muuten vaan haluavat vaihtelua. Minulla taas on elämä keskittynyt tänne Norfolk Countyyn niin pahasti etten halua lähteä täältä mihinkään. =) 10 kuukautta tulee täyteen huomenna. Sitten on 11 kuukautta jäljellä (kunhan host-isä nyt ryhdistäytyy ja täyttää ne paperit, täytyy taas hoputtaa sitä...)

Viikoilla ei tapahdu mitään sen ihmeempää, lapset kouluun, chillailen päivän ja sitten lapset koulusta ja sellaiset n. 5-6h puuhaa, läksyjä ja kotitöitä enimmäkseen. Viikonloput taas menee täydellä vauhdilla ja vähillä unilla. Viime viikonloppuna kävin katsomassa Boston Bruins-NY Islanders preseason-pelin suomi-L:n kanssa, ja oli huippukokemus! Oli aivan uskomatonta istua itse TD Gardenissa ja nähdä Chara, Thomas ja muut jäällä. Pakko päästä uudestaan!

Pelin lisäksi minä ja C vietettiiin 2 iltaa C:n kaverin D:n luona Brooklinessa. Oli sähkökatkos, nähtiin auto-onnettomuus, bongattiin naishenkilö viskomasta tavaraa toisen kerroksen ikkunasta kadulle, käytiin Hootersin ulkopuolella katsomassa Rampage vs. Jones UFC-matsi (joo, ravintolaan ei mahduttu sisälle, niin täynnä oli paikka!), käytiin syömässä wingsejä jne. Sunnuntaina oli C:n 27v synttärit, vietettiin päivä kahdestaan. Käytiin kirpputorilla, Ikeassa, huonekaluliikkeissä, ja hengailtiin meillä (leffa, pleikkari, päikkärit-kombo sunnuntaina on aina voittaja). Oli hauska päivä, ja birthday boy vaikutti oikein tyytyväiseltä. 

Viikonloppuna kehitin itselleni flunssankin, joka sunnuntaina muuttui oikein kunnon taudiksi. No, ei voi mitään, lääkkeitä ja lepoa vaan. Pari päivää meni aika sumussa, eilenkin menin nukkumaan klo 8 illalla ja heräsin klo 7. Tosin unentarvetta varmaan lisäsi viikonlopun aktiviteetit. Tänään on jo paljon ihmismäisempi olo, joten toivoa on että viikonlopuksi tervehdyn. 

Kelit ovat olleet aivan mahtavat, kun ottaa huomioon että kohta on jo lokakuu! Lämpötilat ovat siinä +25 ja yli joka päivä. Ja suurimmaksi osaksi on aurinkoista. Vasta ensi kuun puolivälissä pitäisi alkaa viilenemään enemmän. Ihan jees!

Loppuun voin tarjota kuvan perjantain pelistä...


TD Garden... <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti