keskiviikko 3. elokuuta 2011

Päiväni murmelina...

Eli siinä elämä pähkinänkuoressa... Päivät kuluu mutta mitään uutta ei tapahdu ainakaan viikolla. Aamulla ylös klo 9, host-tyttö kuntoon ja tennikseen klo 10. Host-poju yleensä jää isukin kanssa kotiin löhöämään. Palaan kotiin, syön aamiaista, haen tytön klo 11. Sitten ehkä tiskejä tai pyykkejä, pakkaan lounaan ja lapset (ja kenties joku niiden kaveri) ja minä lähdetään Walpolen uima-altaalle. Sinne saavutaan 12-12.30 ja hillutaan siellä n. klo 16 saakka kunnes joko lähdetään suoraan kotiin tai heitetään tyttö karateen (16.30-17.30). Sitten kotiin, pyörintää, ruokaa jne. Ja sitten jossain vaiheessa olen vapaalla. Rinse and repeat maanantaista torstaihin. Perjantaina en yleensä tee hirveästi mitään, useimmiten kotitöitä ja jotain. 

Jotain mainitsemisen arvoista sentään on tapahtunut, tällä viikolla: Maanantaina host-isä päätti liittyä seuraan altaalle hetkeksi, ja aiheutettiin sekasorto. "Center pool" on varattu 12-13 "aikuisuinnille", eli kaikki eläkeläiset lilluvat siellä, ja lapset eivät saa olla altaassa. No, me tempaistaan itsemme sinne, ja lapset odottelevat altaan reunalla. Host-isä, 43v, ottaa vauhtia ja hyppää ihan pokkana "pommin" altaaseen! No, kaikki tietysti kauhistuivat ja vetivät herneet nenään. Host-isä vain ui ilkikurisesti hymyillen. En tietysti voinut olla pelkuri, joten n. 5min myöhemmin minä juoksin ja hyppäsin samanmoisen taidonnäytteen kanssauimareiden iloksi. Ja taas tuli kauheat valitukset. Turha valittaa, me ollaan molemmat aikuisia! Ja kyseessä oli "aikuisten tunti". Jälkeenpäin repeiltiin täysillä... =D Jälleen yksi syy miksi tämä host-perhe on paras! 

Viime viikonloppu meni Wompatuck State Parkissa telttaillessa C:n kanssa. Löhöttiin, grillailtiin ja lauantaina käytiin Nantasket Beachilla uimassa. Ihan perus settiä. Paitsi että sunnuntain vastaisena yönä pesukarhu tuli raapimaan telttaa!!! Hyi! Onneksi saatiin ajettua se pois! Inhottavia elukoita kertakaikkiaan nämä tyypit. Sunnuntaina vietettiin joku 4h Dedham Mall:illa, ihan vaan ikkunaostoksilla. Käytiin läpi kaikenmaailmaiset huonekalukaupat ja lelukaupat ja paikallinen K-Rautakin. Ja sunnuntai-iltana kävin saksa-T:n (tai C:n, miten sen nyt ottaa), ja aussi-M:n kanssa Patriot Placella, syötiin Bar Louiessa ja käytiin sen jälkeen katsomassa Crazy, Stupid, Love. Oli ihan hauska leffa kyllä! Ja oli kiva ilta tyttöjen kanssa! 

Nyt on jo keskiviikkoilta, eli huominen mennään vielä tuttua settiä, tennis, allas, koti, ruoka, ja perjantaina onkin täysi päivä. Aamulla täytyy herätä aikaisin viemään uskollinen "Ravi" 10000 mailin huoltoon (maileja on jo yli 11k, hups!) klo 8, ja siellä vierähtää sellaiset 1,5h. Sitten kotiin, lapset autoon ja vien heidät Plymouthiin isovanhempiensa luokse. Pari tuntia vietän heidän kanssaan rannalla tms, ja sitten jätän heidät sinne viikonlopuksi. Paluu "sivistyksen pariin", C mukaan ja näillä näkymin suoraan Bostoniin käymään. Perjantai-illasta ei ole vielä tietoa. Eikä lauantainkaan suunnitelmat ole ihan tarkkoja vielä. Sunnuntaina taitaa taas kutsua Rhode Island ja Narragansett Beach. Ihan jees viikonloppu edessä, siitä olen varma. =)

Loppuun seuraava kohta 30-listasta:

Day 5: Ideal Future Career

Hmm... No tietysti supersankari. Tai sängyntestaaja. Tosin koulutus on matkailualalta, joten joku siihen liittyvä homma olisi tietysti ihan kiva... Emmäätiiä. Olen vasta 24 (hyh, enää 2kk jäljellä kunnes neljännesvuosisata täyttyy!), tarttiskos mun nyt jo tietää? Ei kai? Äh, kyllä se sit selkenee joskus... =D

1 kommentti: