keskiviikko 24. elokuuta 2011

I'm back!

Hups, tuli vähän pidettyä blogitaukoa... No, sellaista sattuu. Työt ovat sujuneet samaa rataa, paljon ja intensiivistä. Täytyykin ihan miettiä että mitä on tullut tehtyä. Luulen että viimeisten 3 viikon tapahtumat on pare vain listata ohimennen. Yksityiskohdat jälkeenpäin. Let's go!

- Lapset olivat Plymouthissa 5-8.8. Huollettiin auto aamulla ja siitä ajeltiin Milfordista Plymouthiin. Kotona olin iltapäivällä, ja hengailin viikonlopun C:n kanssa. Oli hyvä viikonloppu, käytiin Providencen Hot Clubissa, käytiin Cambridgessa, ja maalattiin (no, C maalasi) host-isän rekisterikilpi. 

- Paljon istumista Facebookissa viikolla. Töitä. Uima-altailua. 

- Viikko meni nopeasti, itävalta-K:n synttäri-illallinenkin oli ja meni. 

- 12-14.8. viikonloppu oli tosi hauska, käytiin taas Hot Clubissa, ja bongattiin mielenkiintoinen hylätty rakennuskin Provista. Ja tietysti aamuyöstä oli pakko käydä IHOP:issa syömässä. Pancakes!!! <3

- Lauantaina hengailtiin Foxborossa, ja käytiin IKEA:ssakin. Todettiin myös että McDonaldsin autokaista vaatii että asiakas/asiakkaat painavat auton verran. Ei meinattu saada palvelua, kun kerran oltiin kävellen ja henkilökunta ei huomannut. Hups. :D Onneksi saatiin tilaus tehtyä kun pyydettiin takana olevaa autoa ajamaan lähemmäs. 

- Sunnuntaina chillailin, ja vedin ensimmäistä kertaa kunnon vaatteet, colleget ja kaikki päälle. Ulkona oli +20, sisällä saman verran. Oli aika höntti olo.

- Viikolla pelailin pleikkaria (C:n PS3 on edelleen hoidossa täällä), ja tein toki töitäkin. Aika pitkä viikko taas.

- Viime viikonloppuna olikin sitten vauhti päällä! Perjantaina oltiin Walpolessa C:n kanssa, hengailtiin, jne. Lauantaina ns. "ykköset niskaan" ja lähdettiin Boston Au Pair Disco Cruiselle. Oli kerrassaan mahtavaa! Oli tosi kivaa tavata muita auppareita, paatissa oli about 300 ihmistä. Laiva kävi sataman ulkopuolella ja kääntyi takaisin, ei mitään sen ihmeempää, mutta hauskaa oli! 

- Risteilyn jälkeen lähdettiin jatkoille C:n kaverin luo Brooklineen, ja sanotaan vaan että oli mielenkiintoinen yö. Käytiin mm. tapamaassa yhtä heidän kaveriaan, joka oli...oudohko... Jäätiin Brooklineen yöksi, iltapäivällä IHOP:iin aamiaiselle ja sieltä takaisin Walpoleen, ja hengailtiin iltaan saakka täällä lähistöllä.

- Tämä viikko on alkanut rankasti, maanantai ja tiistai olivat pitkiä päiviä,host-isällä on ollut paljon töitä, ja minä ja host-tyttö oltiin kaksistaan, kun poika on jäkisleirillä 8.30-17. Tänään vihdoin vähän hengähdystaukoa, kun tyttö on kaverin perheen kanssa, ja poika on leirinsä kanssa Six Flagsissa. Ei valittamista. 

Noniin, siinäpä kolmen viikon tapahtumat pähkinänkuoressa! Nyt istuskelen sohvalla lillumassa, pitäisi pyykätä jossain vaiheessa, mutta mikäs kiire tässä nyt on, kun kello on vasta 11. Kyllä sitä ehtii... Huomenna onkin taas aika tehdä kotitöitä ja viihdyttää host-tyttöä, kuten myös perjantaina. Sitten perjantai-illasta lähdetään C:n kanssa viikonlopuksi Rhode Islandin puolelle. Kotiin palataan sunnuntaina, sopivasti valmistautumaan uhkaavaan hurrikaaniin! Ensin maanjäristys ja sitten hurrikaani! Mitä seuraavaksi? Heinäsirkkoja? Niitä odotellessa....

Day 6: Your favorite quote

Näitä on muutama, mutta ykköseksi taitaa ainakin tällä hetkellä kiilata Barney Stinsonin kuolemattomat sanat. 

"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story"


Loppuun muutama kuva au pair-risteilyltä....




Nyt takaisin Gossip Girlin pariin! TTYL!

4 kommenttia:

  1. Moikka!
    Olen lähdössä syksyn aikana myös au pairiksi Cultural caren kautta. Olen alusta asti halunnut lähteä Bostoniin ja kuinkas ollakkaan ensimmäinen matchini oli Newtonista eli aivan Bostonin kupeessa. Olen lukenut koko blogisi ja siitä on ollut paljon hyötyä. Olisitko kuitenkin voinut kertoa niitä plussia ja miinuksia sekä onko sillä alueella muita au paireja kuinka paljon, minkälainen Newton on ja mitä ryhmätapaamisissa on tehty? Toivottavasti ei ole kamalan paljon vaivaa ja onneksi olkoon päätöksestä jatkaa vuottasi! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Newton on ihan mukava paikka, ja Bostonin alue on todella mahtava! Minkälaisia plussia ja miinuksia haluaisit minun listaavan? Au pairina olemisen hyvät ja huonot puolet? Suurin huono puoli on oman tilan ja ajan väheneminen. Ainoastaan yksi ovi erottaa työpaikan ja oman tilan. Et voi tulla ja mennä ja tuoda ystäviä miten sattuu. Se on suurin asia joka minua vaivaa täällä ollessani. Välillä työpäivät tuntuvat ikuisuuksilta, ja lapset eivät kuuntele, ja parhaimmassa tapauksessa vielä host-vanhemmat valittavat ja voi tulla itku. Mutta siitä aina päästään yli ja jutellaan ja jatketaan. Kavereista tulee perhe. Tosin voi myös käydä niinkuin minulla, eli host-perheestä tulee kuin toinen perhe, ja silloin host-perheen ja au pairin suhde on vähän erilainen verrattuna perinteiseen työnantaja-työntekijä-suhteeseen joita taas jotkut au pairit kokevat. Eri ihmisille sopii eri tyyli. Hyviä puolia on satoja. Asuminen USAssa, jenkkiperheen elämään "soluttautuminen", koulunkäynti täällä (mm. Harvard Extension School ja sen kurssit ovat avoinna kaikille), jenkkielämään tutustuminen, matkailu, uusien ihmisten tapaaminen, uusien kokemuksien hankkiminen, listaa voisi jatkaa ikuisuuksiin!
    Ryhmätapaamiset voivat olla mitä tahansa. Vaellus, savityöt, vaahterasiirappi-kierros, disco-risteily ovat esimerkkejä meidän ryhmämme tapaamisista. Välillä myös tapaamme vain LCC:n kotona ja istumme ja juttelemme kimpassa. Riippuu tosi paljon LCCstä.
    Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin jos niitä ilmaantuu. Ja kiva kun löysit blogini! :)

    VastaaPoista