torstai 4. marraskuuta 2010

Valmisteluja...

Näin ne hommat vaan etenee! Keuhkoputkentulehdus on edennyt loppuvaiheeseen (toivottavasti!), ja nyt vaan vähän yskittää. Totesin tuossa alkuviikosta että yskä ja hammaslääkärikäynti (varsinkin hampaanpoisto) eivät välttämättä ole aivan optimaalinen yhdistelmä. Joten sopii todellakin toivoa, että tämä tästä laantuu maanantaiksi! 

Maanantaina on myös luvassa viisumihaastattelu, ja sitä varten on nyt printattu ja vastaanotettu lappuja joka lähtöön. On DS-2019, vahvistussivu DS-160:stä, passia, kuvaa, ja kaikki muut liput ja laput jotka voi kuvitella tarvitsevansa. Toivottavasti eivät sedät ja tädit siellä suurlähetystöstä vain tulkitse virkayskääni miksikään hermostuneen terroristin käyttäytymiseksi. Se tästä vielä puuttuisi. 

Muita hauskoja uutisia: muutan takaisin kotiin! No, paperilla ainakin. Eli paperit saavat elellä äidin lihapatojen ääressä seuraavan vuoden ajan. Helpottaa paljon kun kirjeet ja muut menevät paikkaan, josta infon saa nopeasti minulle. 

Tänään täytyy käydä (rauhallisesti!) pyykkivuoren kimppuun. On muuten kätevää kun on kipeä: pyykkiä ei kerry, kun kulkee samoissa kauhtuneissa collegehousuissa koko ajan. Täytynee myös käpsiä postiin hakemaan jonkinsorttinen pommisuojattu miljoonan euron kirjekuori jossa suurlähetystö sitten lähettää passini takaisin. What could possibly go wrong with that? Varsinkin kun Itellan porukka A) lakkoilee ja B) käyttää jotain mega-destroyer postin "lajittelijaa" joka ilmeisesti lajittelee kirjeitä käteväksi silpuksi. 

Nyt Seinfeldiä ja sitten According to Jim. Eli perus arki-iltapäivä täällä. Päätän raporttini täältä tähän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti